Results 1 to 10 of 10

Thread: darn!

  1. #1
    Low Bitrate lcaruca97's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Quad Cities Il.
    Posts
    71

    darn!

    Recently my copy of centrafuse quit remembering all my settings after exit. (eq/last track position/playlist) Can anyone help me figure out why this would be?
    Ive searched around and didn't find anything helpfull on the matter.

  2. #2
    Low Bitrate lcaruca97's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Quad Cities Il.
    Posts
    71
    anyone?

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Black Hills, SD
    Posts
    119
    The only time I have had this problem is when I was playing around with embedding windows and making a drive read-only. Are you trying to do something like that? Running out of space or disk write problems can produce this effect as well. I would start with your error log to see if centra is producing any errors.
    Hardware: VIA Epia MS 12000, 512 DDR, 60GB HD, 7" Xenarc, GM-210, Wi-Fi, Bluetooth, Radio Xtreme
    Software: Centrafuse2, Phonecontrol.net, nLite, TopoUSA 5.0, iGuidance, Girder, Winc

  4. #4
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,117
    Quote Originally Posted by Floatingpi
    The only time I have had this problem is when I was playing around with embedding windows and making a drive read-only. Are you trying to do something like that? Running out of space or disk write problems can produce this effect as well. I would start with your error log to see if centra is producing any errors.
    You mean EWF manager isn't it?

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Black Hills, SD
    Posts
    119
    Yea I forgot what it was called... It is pretty neat running it embedded but in some ways its a little more trouble then I care for...
    Hardware: VIA Epia MS 12000, 512 DDR, 60GB HD, 7" Xenarc, GM-210, Wi-Fi, Bluetooth, Radio Xtreme
    Software: Centrafuse2, Phonecontrol.net, nLite, TopoUSA 5.0, iGuidance, Girder, Winc

  6. #6
    Low Bitrate lcaruca97's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Quad Cities Il.
    Posts
    71
    I checked my error log and its clean. I haven't changed anything lately however my phonecontrol.net expired and that seems like when it started happening.

  7. #7
    Low Bitrate lcaruca97's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Quad Cities Il.
    Posts
    71
    bump

  8. #8
    Low Bitrate tC_install's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Hollywood
    Posts
    93
    Hey Geddy!

    I had a simliar problem a while ago with 1.5. It turned out one of my xml files was not well formed (somehow this happened...I still dont know..perhaps I did it).

    Try getting the free edition of XMLSpy (www.altova.com) and open each of your xml settings file and check if they are valid. My problem was that there carriage return where it shouldn't be.

    Here's another wild possiblity, maybe your system doesnt shut down correctly?

    Let us know.
    ==========================================
    Scion tC 2005 with DWW-700H
    Via Eden M10000, 512MB, 100GB 5400rpm, Xp Pro

  9. #9
    Low Bitrate lcaruca97's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Quad Cities Il.
    Posts
    71
    i downloaded XMLspy and stared at it for about two hours and i still cant figure out how to do anything with it. Do you think a fresh install of 1.6 would correct my problem? The problem is there whether i shut it down correctly or not. Its driving me nuts because weird al "like a surgeon" plays every time i start my car.

  10. #10
    Low Bitrate tC_install's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Hollywood
    Posts
    93


    Email me all of your xml files in the Centrafuse\system folder.

    I'll take a look at them for you.
    While your at it...send me the Centrafuse\error.log file too.

    Also, move all of the folders\plugins from Centrafuse\plugins to Centrafuse\pluginsinactive that you dont use. I think the destinator gps plugin doesn't help much. (I prefer iguidance and alttabber)

    If you decide to re-install. do the un-installl and delete the Centrafuse directory. Then, re-install.
    ==========================================
    Scion tC 2005 with DWW-700H
    Via Eden M10000, 512MB, 100GB 5400rpm, Xp Pro

Similar Threads

  1. Lilliput 7" Touch Screen 629 New Model 2005
    By nitro205 in forum Classified Archive
    Replies: 2
    Last Post: 12-15-2005, 12:19 PM
  2. Darn ITPS! Need power help!
    By DJ-FrosT in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2005, 07:40 PM
  3. Looking for a Windows Programmer (and a Darn good one)
    By belezeebub in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 27
    Last Post: 11-22-2004, 10:41 PM
  4. Darn, something happened???
    By dug1967 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-2004, 09:43 PM
  5. well darn, little help please?
    By ares in forum General Hardware Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 03-18-2003, 12:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •