Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Problem with song titles in Centrafuse

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    41

    Problem with song titles in Centrafuse

    I do not understand but a bunch of my songs have these strange symbols in the title of them when displayed in centrafuse. I have checked both id3v1 and id3v2 tags for the files and they are both exactly the same with no weird symbols in them. I have checked the file names of them in DOS to see if they had a symbol that dos recognizesx and not windows, i am at a lost at why some of my songs have this. It is always an entire cd to never just a few songs here and there.(I personally ripped all of my cd's so none of them are downloaded)

    Anyone ever seen this or have an idea about how i can fix this?
    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    41
    bump......

  3. #3
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,116
    have the same thong..

  4. #4
    Newbie Garmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Washington, DC
    Posts
    51
    Me too, especialy with french or foreign songs... sometimes, centrafuse will not even play the track...
    __________________
    Micron GX2 with P3M 1Gz and removed screen, Pyle 7" VGA Touchscreen 800*480, 512mb Ram, Dvd rom USB2 in front, ati M6 Video with 16Mb, 250 gb 3.5" firewire External, 60 Gb 2.5 int, Car2PC, Xtreme Radio, Bluetooth, Cam, CENTRAFUSE 1.6!

  5. #5
    Maximum Bitrate P3rv3rt B3ar's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Funland
    Posts
    577
    Smells like unix style vs. windows style new line problem... could it be that?

  6. #6
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    88
    This problem seems like an character set issue to me. I don't know exactly how David is saving and displaying song tag data, but it looks like you have a character in your song info that the character set that Centrafuse uses, can't handle. I could be way off base though.

  7. #7
    Maximum Bitrate P3rv3rt B3ar's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Funland
    Posts
    577
    Quote Originally Posted by JWise1203
    This problem seems like an character set issue to me. I don't know exactly how David is saving and displaying song tag data, but it looks like you have a character in your song info that the character set that Centrafuse uses, can't handle. I could be way off base though.
    Yeah well thats what it seems first... but why the hell its always end of the line...

  8. #8
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,116
    Quote Originally Posted by JWise1203
    This problem seems like an character set issue to me. I don't know exactly how David is saving and displaying song tag data, but it looks like you have a character in your song info that the character set that Centrafuse uses, can't handle. I could be way off base though.
    ....not recognized...

  9. #9
    Maximum Bitrate P3rv3rt B3ar's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Funland
    Posts
    577
    Quote Originally Posted by coucouillu
    ....not recognized...
    So u think it reads

    anytime now ?

    mayby

    anytime now , or anytime now??

    no it must be anytime now!!!

  10. #10
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    It's most likely a UNICODE tag reading issue... I will look into it... I have already made multiple improvemetents/fixes to the tag reading code, so hopefully I already fixed it...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Xenarc Problem or Polarity Problem?
    By mbkowns in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2007, 08:57 PM
  2. radiator problem / radiator keeps playing
    By superbowl in forum Centrafuse
    Replies: 1
    Last Post: 06-14-2005, 11:57 AM
  3. Centrafuse and Temperatue
    By Cheekz185 in forum Centrafuse
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2005, 02:13 AM
  4. Centrafuse install problem
    By dmcdlrn in forum Centrafuse
    Replies: 7
    Last Post: 05-31-2005, 11:18 AM
  5. New Release CENTRAFUSE 1.1
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 01-18-2005, 09:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •