Results 1 to 7 of 7

Thread: Ipod in CF?

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    166

    Ipod in CF?

    I tried to hookup my ipod to my carputer and it was a success. Detected and installed. Then in CF i tried to play songs off the ipod, but when I click on the "external drive" (the button below the cd drive button) it tries to get a list of the songs from the ipod.. Now the problem is that it says estimated time = Infinity! So I was wondering if I did something wrong, or if this was normal. Also if I don't change the ipod at all, will it have to do this everytime? BTW my ipod is 40 GB, but has roughly 25 GB on it now. Thanks!

  2. #2
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,116
    i have the same problem with a simple USB storage dongle. I think the prblem comes from the "import songs" function.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    51
    When I connect mine, it always tells me "no usb device found." I can't figure out why its not found. It comes up fine in itunes. Any suggestions?

  4. #4
    Variable Bitrate inniss777's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    SOCAL
    Posts
    279
    Quote Originally Posted by jhanson999
    When I connect mine, it always tells me "no usb device found." I can't figure out why its not found. It comes up fine in itunes. Any suggestions?
    I get the same problem.
    Opus case. MB 899 core duo 2.0ghz
    Dual vga out, 400 gb hard drive, Centrefuse front end
    zapco 1000.4 for zapco 6.5 componets
    zapco 1100.1 for 2 13" W6.

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    223
    I plug in my usb drive and it works. Unplug it and try to plug it in and it didnt work. (my usb drive is my phone tho) Something like that + hibernate didn't work.. ill test more later..

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    51
    Thos of you who do have it working.... do you have itunes installed, or no?

  7. #7
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    I have a similar issue with my H10.

    I worked around it by creating a Music Path that points to the H10 media folder and then not using the USB button, and instead use the normal local browse button to hit the path directly.

    I think David's talked about this in another thread and mention that attempts to rebuild the library will be smarter in RC2.
    :: Mark

Similar Threads

  1. XP Pro on CF card working!!
    By knubile in forum WinNT Based
    Replies: 48
    Last Post: 01-03-2005, 06:48 PM
  2. FS: ipod 1.8" HD 20 gigs + cf card hack
    By churnopol in forum Classified Archive
    Replies: 1
    Last Post: 08-29-2004, 01:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •