Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 11 to 20 of 63

Thread: New Release, Centrafuse RC1 (1.7)

  1. #11
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    63
    windows has a uninstall tool which cleans up previous .msi installations
    completly. I can't rembmer the name but that would probably solve installation problems. I've used the program in similar situations before.
    BMW 320 CI - 2000 mod.
    Xenarc/Gain 7" TSV with custom dash frame
    Epia M1000 shuttle pc- 80g hd, dvd, holux gps, linksys wireless
    Opus 120W, Trust BT v2 dongle, Wintv card
    Cadenze 500w rms monoblck,
    Cadenze 4ch 400w rms
    Alpine 12" Type R

  2. #12
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    63
    correction:
    I meen, microsoft has that tool, must be downloaded from microsoft.com
    BMW 320 CI - 2000 mod.
    Xenarc/Gain 7" TSV with custom dash frame
    Epia M1000 shuttle pc- 80g hd, dvd, holux gps, linksys wireless
    Opus 120W, Trust BT v2 dongle, Wintv card
    Cadenze 500w rms monoblck,
    Cadenze 4ch 400w rms
    Alpine 12" Type R

  3. #13
    Maximum Bitrate tolisn's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Greece
    Posts
    731
    Do we need a new licence file? Every time I load 1.7 it asks for a licence
    The road is long but we are getting there.

  4. #14
    Variable Bitrate lazy_g's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Netherlands (Bergen (NH))
    Posts
    225


    downloading
    ---------------------------------------------

    www.superchargedmiata.net - all about roadster lifestyle

    ---------------------------------------------

  5. #15
    Newbie Garmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Washington, DC
    Posts
    51
    Quote Originally Posted by tolisn
    Do we need a new licence file? Every time I load 1.7 it asks for a licence
    Yes, go to the fluxmedia site and get a new serial...
    __________________
    Micron GX2 with P3M 1Gz and removed screen, Pyle 7" VGA Touchscreen 800*480, 512mb Ram, Dvd rom USB2 in front, ati M6 Video with 16Mb, 250 gb 3.5" firewire External, 60 Gb 2.5 int, Car2PC, Xtreme Radio, Bluetooth, Cam, CENTRAFUSE 1.6!

  6. #16
    Low Bitrate predator1's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Germany
    Posts
    72
    Thanks for the new version David, it looks fantastic so far, now I can finish my new install with the right software

    I got a few suggestions already but I don't want to bug you right after this great new release

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    19

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by superbowl
    When installing cf 1.7 it claims that a previous version of centrafuse is already installed - but there is no version installed, i removed them months ago.

    To perform the uninstallation of that version, it tries to access the centrafuse.msi of the older version.
    Did you try to manually find all Centrafuse keys in the registry and to remove them all?

  8. #18
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by AlienEclipse
    Anyone else having issues downloading through firefox? or is it because i'm using FireFox 2 beta
    I downloaded with Firefox 1.5. The only funny thing was that the file, once downloaded, did not contain the ".msi" extension. I had to add the extension to the filename to get the installer to work.

    For the earlier poster, my uninstaller didn't work to uninstall version 1.6 so I went into the registry and deleted everything containing "Centrafuse" or "Flux." I had no problem installing the new version after doing that.

  9. #19
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Birmingham, Alabama (War Eagle!)
    Posts
    700
    kbreeden, same here, in regards to the missing file extension, it installed without a hitch after that.

  10. #20
    Newbie
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    40
    Quote Originally Posted by kbreeden
    I downloaded with Firefox 1.5. The only funny thing was that the file, once downloaded, did not contain the ".msi" extension. I had to add the extension to the filename to get the installer to work.

    For the earlier poster, my uninstaller didn't work to uninstall version 1.6 so I went into the registry and deleted everything containing "Centrafuse" or "Flux." I had no problem installing the new version after doing that.

    Yea that same thing happened to me. I was trying to open it and couldn't figure out why it couldn't install...Then i realized the .msi at the end was missing.

    Has anybody tried integrating this with iGuidance. Also is the general consensus that destinator is better then iGuidance?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 08:12 PM
  2. Centrafuse 1.7 / 1.8 / 1.9 / 2.0
    By mbkowns in forum Centrafuse
    Replies: 44
    Last Post: 06-19-2006, 02:55 PM
  3. Release CENTRAFUSE BETA 2 (1.3)
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 128
    Last Post: 08-01-2005, 04:13 AM
  4. New Release CENTRAFUSE 1.1
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 01-18-2005, 10:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •