Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Error.log when running 1.7 on TinyXP rev.4

  1. #11
    Constant Bitrate urosbe's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    179
    I tried with RC3 but still no luck It doesn't work on TinyXP rev2, rev4, rev5, beast edition, neither 1.7, RC2, RC3... probably I will give up soon

    Today I will try TinyXP Vista Edition... if it won't work, I give up

  2. #12
    Constant Bitrate urosbe's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    179
    Ok, RC3 works on TinyXP Vista Edition, but is seems slower than normal Windows XP... installation is big, a lot of programs installed, I would not call it "tiny"
    I am installing regular Windows XP Pro Edition right now (without any service pack), I also decided to go on FAT32. I will disable some process I don't need manually and hopefully I get performance I want

  3. #13
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    man you've been busy haven't you?

  4. #14
    Constant Bitrate urosbe's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    179
    Ok, I've installed regular WinXP without any SP and when installation was finished I've tried to install latest Via Epia drivers... unsuccessful. Ok, I decided to go on WinXP SP2 that I am using in my car for months and works like a dream, but before that I wanted to check if there exist some XP optimization tweaks (just for fun, even if I damage XP
    And I've found 2FastXP topic here on mp3car... in short... here I am attaching utility, that tweaks regular XP SP2 to that level that after reboot - Windows are using only 45 MB of RAM Lot of services are disabled... a lot of tweaks enabled... and Centrafuse RC3 is working - check it out!

    But I am not responsible if something will stop working... I am in the middle of fresh installation of regular Windows XP SP2... after it finished... I install latest drivers for Via and run this script I will report again I am happy now... after few XP installations finally something that is working
    Attached Files Attached Files
    System: VIA EPIA EN15000,512 MB DDRII,M2-ATX,300GB HDD,XENARC 1020TSV,VoomPC case
    USB: Powermate,WinTV+FM,WLAN 54G,Bluetooth,Haicom GPS mouse SIRFIII
    Software: Windows TinyXP Rev06+MinLogon+EWF+HORM+Centrafuse 1.2
    Honda delSol project
    CarDomain

  5. #15
    Newbie
    Join Date
    May 2006
    Posts
    18
    Nice find! Will try this tonight.

  6. #16
    Low Bitrate Gamer64's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Holland
    Posts
    94
    Urosbe: What is your boot time? I am also fiddling around with minlogon but that won`t load Centrafuse (RC3) right (settings don`t get saved, missing buttons, menu etc.). It works when using Winlogon but it`s damn slow.

    This is the error from the logfile after running Centrafuse with Minlogon:

    Object reference not set to an instance of an object.
    at centrafuse.main.CF_localskinsetup()

    I read somewhere else that it`s some XML error when using an Nlite`d system (or TinyXP probably).

    Do you have the same problem with Centrafuse after your method of installing XP and adding the tweaks file? I would like to know if Centrafuse runs normally with your method & Minlogon.

    Thx in advance

  7. #17
    Constant Bitrate urosbe's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    179
    Hi!

    I never measured boot time... I am using hibernation, but I saw standby mode on my friend's carpc and I decided to try this instead of hibernation. All tweaks I tried with Windows were unsuccessfull for Centrafuse (the same error.log and missing buttons - settings not saving). The one and only thing that worked was this registry patch that I attached on page 1. Believe me, I have tried minlogon, all tinyxp installation etc... different versions of Centrafuse, all unsuccessfull. But the patch works great for me.

    Uros
    System: VIA EPIA EN15000,512 MB DDRII,M2-ATX,300GB HDD,XENARC 1020TSV,VoomPC case
    USB: Powermate,WinTV+FM,WLAN 54G,Bluetooth,Haicom GPS mouse SIRFIII
    Software: Windows TinyXP Rev06+MinLogon+EWF+HORM+Centrafuse 1.2
    Honda delSol project
    CarDomain

  8. #18
    Low Bitrate Gamer64's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Holland
    Posts
    94
    I also installed a fresh stock install now and applied the 2FastXP patch, disabled PreFetch, no Pagefile anymore. It runs quite nice, but until Centrafuse is loaded it takes some time.

    But works a lot better then minlogon.

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    37
    So I am not alone in this. I will just go ahead and full Windows.

  10. #20
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    This user claims to have found the solution to the minlogon problem...

    Check this post...

    http://forums.fluxmedia.net/showpost...37&postcount=9

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Running streetdeck on TinyXP rev4.0
    By segerdahl in forum StreetDeck
    Replies: 7
    Last Post: 06-03-2007, 11:17 AM
  2. power problems while car is running..
    By TimW in forum General Hardware Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 03-18-2006, 10:11 PM
  3. Problem with ME 1.7 running video
    By mereg in forum ME Archive
    Replies: 7
    Last Post: 10-18-2003, 06:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •