Results 1 to 3 of 3

Thread: RC2 touchscreen problem

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    58

    RC2 touchscreen problem

    I was using RC1 with no problems.

    Rc2 became available and I just had to try it out. I uninstalled RC1, rebooted my carpc and installed RC2. I performed the initial setup and imported my music. I was playing some songs for about 5 minutes and I tapped the <next> key on the media screen. I heard what sounded like a double click and CF acted like I held my finger on the button. I tapped again and it stopped. This happened intermittently for a couple more minutes then got worse. All of the buttons on the lower end of the screen were acting up. The volume started going back and forth from MIN to MAX like I was messing with the buttons. All of the sudden the song was starting and pausing really quick. Also, it sounded like more than 1 song was playing.

    The only way for me to stop it was to close CF. I tried reloading CF, even tried downloading a new copy... But ended up the same way. Tonight I started CF and I received the original configuration screens... My settings were still there (800X600, etc.) but they were not working. After the setup again CF acted like I never did anything. It also acted like I had no songs...?

    I was convinced that the touch screen was bad... so I was running RR an the way home with no problems. This rules out the touch screen since the buttons are in pretty much the same places.

    Something is really wonky with this thing.

    Has anyone else seen this?

    Tony
    Hardware: VIA-SP13000, M2-ATX, Voom case, HQCT, Linksys WiFi, Bluetooth, 512MB, 80GB, Dynamix 706.
    Software: XP Pro (stripped), Drivers only, Road Runner, CentriFuse, EzSync
    99% done... [never completely finished... a continuing hobby]

  2. #2
    Variable Bitrate inniss777's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    SOCAL
    Posts
    279
    Check the bug thread. It's a known issue.
    Opus case. MB 899 core duo 2.0ghz
    Dual vga out, 400 gb hard drive, Centrefuse front end
    zapco 1000.4 for zapco 6.5 componets
    zapco 1100.1 for 2 13" W6.

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    58
    Sorry, Missed that one...
    Hardware: VIA-SP13000, M2-ATX, Voom case, HQCT, Linksys WiFi, Bluetooth, 512MB, 80GB, Dynamix 706.
    Software: XP Pro (stripped), Drivers only, Road Runner, CentriFuse, EzSync
    99% done... [never completely finished... a continuing hobby]

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 07-04-2007, 07:07 PM
  2. Lilliput Touchscreen problem
    By eddiero in forum Input Devices
    Replies: 5
    Last Post: 10-13-2006, 11:19 PM
  3. touchscreen pressure problem
    By nbirru in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2006, 09:47 PM
  4. Lilliput touchscreen problem
    By samc in forum Input Devices
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2004, 12:12 PM
  5. ps/2 touchscreen problem
    By Odie in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2003, 06:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •