Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems whit gps and speed viewing

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2

    Problems whit gps and speed viewing

    Hi

    when I start up the pc and then starte CentraFuse, and click NAV, it is like the program does not start op a connection to the gps, If I close the programe, start MS Mappoint, connect to the gps, close Mapppoint, start CF enter NAV, then the gps is active.

    Why does the CF not start the conn. to my gps?
    When CF shows the Speed in Km/h the speed is wrong. Allthough I drive 80km/h its only showing aound 18km/h, I don't know if the problem only is in meteric?

    //Plasmon

  2. #2

  3. #3
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    These are all known issues and have been talked about numerous times... I'm working on them and some have already been fixed... search the forums...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. Getting Started with GPS
    By grepzen in forum The FAQ Emporium
    Replies: 12
    Last Post: 09-26-2006, 06:54 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 02-09-2006, 12:02 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 11-15-2005, 08:13 PM
  4. How do I setup my GPS Application ?
    By guino in forum RR FAQ
    Replies: 0
    Last Post: 03-20-2005, 03:17 PM
  5. Microsoft S&T05 with GPS MOuse problems
    By arise360 in forum GPS
    Replies: 4
    Last Post: 11-18-2004, 03:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •