Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Version 1.1?

  1. #11
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    Can you also work out the phone auto-answering issue? Not sure if others have had that.
    it might be fixed in the upcoming release... check out the forums at http://www.phoco.net for a lot of information about your phone... Other users might be having the same issue with just your model...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    51
    Any update on the update? You mentioned possibly yesterday afternoon or night, just wondering.

    <---- Anxious

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    41
    Patience my dear grass hopper......

  4. #14
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I got the updater fully tested and I'm testing the phone now, but also waiting to hear back from Zoran for a phone test on his end...

    it's coming soon...

    It's built and ready to go just doing a little QA before we release to make sure no missing files or incorrect building of the installer happened...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  5. #15
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Glasgow
    Posts
    79
    lol, i just download and installed rc5 on the carpc thinking it was the new release.

    Got to the car, drove to the shops, when i got back to my car and started it the music playlist was missing half the tracks.

    Starting ranting to myself thinking "i thought he was ment to fix this bug".

    Came back home and started kicking myself when i seen this post

  6. #16
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    259
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    Your #2 is already fixed and listed in the 1.1 Release Notes... I will try to reproduce your #1, it was reported... I can run 640x480 and the menu doesn't mess up...

    I will still try to reproduce... I have seen screenshots, so no need...

    david
    David, #2 is not fixed in the new version. When CF prompts for an exit action, clicking "exit" does not load the windows shell.

    Scott

  7. #17
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by spdyscotty View Post
    David, #2 is not fixed in the new version. When CF prompts for an exit action, clicking "exit" does not load the windows shell.

    Scott
    weird, I made it call the exact same exit method...

    It worked for me... sometimes it's a timing issue, have you tried on more than one machine?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  8. #18
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    259
    david, i just tried it on my other computer & you're right it worked fine.

  9. #19
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by spdyscotty View Post
    david, i just tried it on my other computer & you're right it worked fine.
    was the second computer slower or faster? I made need to delay more... It's a weird process...

    You have to set the registry back to explorer.exe, then launch explorer and it will detect and load the full desktop, then you sleep Centrafuse and set the registry back to centrafuse.exe...

    I might not be sleeping long enough, unless you say the computer it didn't work on was faster, then I'm not sure...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  10. #20
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    259
    the second computer is MUCH faster

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [FRONTEND] NEW RELEASE Mobile Media Center RC1
    By Bitoholic in forum Mobile Media Center
    Replies: 58
    Last Post: 05-23-2007, 11:07 AM
  2. [FRONTEND] MMC New Release 11.20.2006
    By Bitoholic in forum Mobile Media Center
    Replies: 34
    Last Post: 05-03-2007, 08:59 PM
  3. Archive
    By Bitoholic in forum Mobile Media Center
    Replies: 2358
    Last Post: 09-21-2006, 06:59 PM
  4. 03 civic version 1.1 or ghetto
    By kickercivic1 in forum Show off your project
    Replies: 17
    Last Post: 07-20-2005, 12:29 AM
  5. error - DLL Missing
    By dan__wright in forum AutoTouch
    Replies: 7
    Last Post: 05-19-2005, 02:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •