Results 1 to 2 of 2

Thread: PhoCo Wizard Only Looks at COM2

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2005

    PhoCo Wizard Only Looks at COM2

    Not sure if its an actual bug yet so i wont post a bug report.

    But i've had this problem with RC5 and now 1.1.

    Basically when i go through the PhoCo wizard. It detects my phone. But the next page where it tries to select the port it ALWAYS looks at COM2 and says it cant find it.

    I have my device paired and connected. Its on COM4. COM2 is just a blank port not a Virtual Port.

    Anywho. It seems the wizard only looks at COM2.


  2. #2
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    What Bluetooth stack? Do you have any Bluetooth modems created? You might try posting on the forums at, usually fast response with more information...

    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. Release new phoco integration preview
    By Robby BMW in forum Road Runner
    Replies: 544
    Last Post: 09-12-2009, 06:29 AM
  2. phoco intergration, latest ver issues
    By liquid_smoke in forum RR Bug Tracker
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2006, 07:14 AM
  3. timeouts and bluetooth audio randomness
    By numbers in forum PhoneControl
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2006, 04:44 PM
  4. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 02:17 PM
  5. phoco keeps loading wizard
    By aco in forum PhoneControl
    Replies: 2
    Last Post: 10-24-2005, 07:18 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts