Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 21 to 30 of 51

Thread: Centrafuse 1.14 Bugs

  1. #21
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    David, are you absolutely sure the WEATHER data is being updated behind the scenes whenever a valid Internet connection is detected?

    I am noticing that this is still not working (it only used to work in a past version, RC4 maybe?)

    I really would love this feature back. Surely, you agree that having the weather plugin update with new data whenever it ca would be a good thing, no? I currently have to switch to the weather screen and only then does it update.

    If I drive off my garage before going through the weather screen, then I leave home without any updated weather data It's what happens most of the time.

    Can we please please have this feature back?
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  2. #22
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    I previously posted up here that the updater from 1.13 didn't work. I got it to work yesterday, and I think I know what I did at 1.13 to make it fail...

    After answering the prompt for "Update available, do you wanna?", CF posts a dialog box with an "OK" on it to say "downloading update". If you click that OK button, it looks like it terminates the download early and the unpacking will fail.

    This was the difference between when I tried it the other times and finally yesterday. Yesterday I got distracted by something else and did NOT click the OK button. That's when the update worked.
    :: Mark

  3. #23
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pomona, CA
    Posts
    456
    Yet another CD count issue...

    I loaded a DVD with MP3s on it (~1000 songs).

    It loaded up fine and started playing. CD count became 1. Now I am not sure when it happened, but without going back to the HDD media playlists, the CD count jumped to 2. The computer went in and out of hibernate a few times before it did this. When it changed to a count of 2, I tried to eject both counts, the CD came out and decreased from 2 to 1 but wouldnt go down further. I ignored it and put the CD back in and the count went back up to 2.

    Here is the weird part... Now, at 8:00pm, the "updating" screen popped up to change the skin. Once the new night skin was loaded, the CD count dropped to the correct value of 1.

    Strange...

  4. #24
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    70
    GPS not recieving any data?...

    This latest release is the only one I've had trouble with getting gps data. I'm using a haicom reciever, and the test prog that comes with the gps shows that there's gps data coming on com3. I've checked and doublechecked my port and baud settings. But still the destinator doesn't get any data (yes I did close the test prog before starting centrafuse.. so there's no other prog using the com port). I'm not using any gps port splitter sw.

    I haven't activated centrafuse (haven't had a internet connection on my carputer yet).. is this required before destinator starts using the gps signal?, or do you have any other pointers?

    [edit]
    Centrafuse is not displaying any error messages or statuses that indicates any problems communicating with the gps

    Best regards
    T-Bear

  5. #25
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by t_bear View Post
    I've checked and doublechecked my port and baud settings.

    [edit]
    Centrafuse is not displaying any error messages or statuses that indicates any problems communicating with the gps
    Is there a file called ERROR.LOG in the CF home directory?
    :: Mark

  6. #26
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I added some code to try and fix some of the users GPS issues... I will remove this code and go back to previous code, it did not fix the issue and appears to have caused more...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  7. #27
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    422
    Use Pre as Master does NOT Work.

    Hardware: Auztech X-Meridian 7.1 (C-Media Chipset)

    When enabled/disabled it ALWAYS adjusts the master volume. The WAVE volume is never touched.

  8. #28
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    422
    Quote Originally Posted by SKiTLz View Post
    Use Pre as Master does NOT Work.

    Hardware: Auztech X-Meridian 7.1 (C-Media Chipset)

    When enabled/disabled it ALWAYS adjusts the master volume. The WAVE volume is never touched.
    Scratch that.. Had to enable "use Front as Master". Not sure if thats the norm but it worked.

  9. #29
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    70
    Quote Originally Posted by midiwall View Post
    Is there a file called ERROR.LOG in the CF home directory?
    Yep.. but didn't conatin anything about the gps.. only some media manager skin things...

  10. #30
    Maximum Bitrate NiSlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Gold Coast, Australia
    Posts
    508
    I noticed last night when I was changing options (fonet size) in settings > navigation, the volume of the music playing at the time would be changed, always back to the same level (3 bars on the volume graph, not using logarythimic volume). I tried changing settings in the general area and the volume was unaffected.
    I installed my carpc into my pet Kangaroo, mate.

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Similar Threads

  1. Centrafuse 1.11 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 32
    Last Post: 04-16-2007, 11:28 AM
  2. Centrafuse 1.1 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 73
    Last Post: 03-13-2007, 09:11 PM
  3. Centrafuse RC5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 161
    Last Post: 02-26-2007, 06:00 PM
  4. Centrafuse RC4.3 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 28
    Last Post: 12-10-2006, 02:48 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •