Results 1 to 4 of 4

Thread: 1.2 Phoco bug: Speechenabled = false and "incoming call from xxx" still heard

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pomona, CA
    Posts
    456

    1.2 Phoco bug: Speechenabled = false and "incoming call from xxx" still heard

    I posted this in the phoco forums, but zorro said it may be a CF issue?

    "I have speechenabled set to false, yet I still hear "incoming call from XXXXX" when I recieve a phone call. "

    http://zhorvat.dyndns.org/PCForums/S...px?PostID=5386

  2. #2
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I will check this out...

    I assume you are talking about the speech enabled flag in Centrafuse... When disabled does it stop reading SMS messages? I am not sure if I control the reading of the incoming call, but I will verify...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pomona, CA
    Posts
    456
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    I will check this out...

    I assume you are talking about the speech enabled flag in Centrafuse... When disabled does it stop reading SMS messages? I am not sure if I control the reading of the incoming call, but I will verify...

    david
    No, I am talking about the speechenabled option in phoco advanced settings. When a phone call comes in, it tells me "incoming call from xxxxx"

    Is that a CF option, also? The voice is obnoxious... I can clearly see who is calling.

  4. #4
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pomona, CA
    Posts
    456
    Ok, I think I got it to work. I simply forgot to close CF entirely and restart it. I didnt even think about it and did it for a different reason, and found that the sounds were gone.

    I'll let you know if that was not the case, but it seems okay for now.

    However, I did find a few more bugs that you may be interested in with regards to phoco.

    A few times before restarting and correcting the above issue I could hear the voice say "incoming call from xxx," however, the dialog did not pop up and the music did not resume. This happened a few times in a row. I think I closed CF and restarted it to get things working again.

    Second thing is when playing XM radio and an incoming call is accepted, the music pauses fine, but when it resumes, the volume drops a lot. Its not the main, pre, or line-in volume as I looked through the mixer and levels control and all were normal. When I switched to media, and then back to XM, the volume level bumped back up to normal. I never touched the volume control.

    There were a few more... but I honestly can't remember right now. I'll report back when I do.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •