Results 1 to 10 of 10

Thread: Drop down menu Skin Bug

  1. #1
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,114

    Drop down menu Skin Bug

    David

    I have still this old problem only with drop down menu (no visualization bug anmore)

    Centrafuse RC4.4 Bugs

    I remind you the thread :
    Centrafuse RC4.4 Bugs

  2. #2
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    what are all the settings you changed in windows such as resolution, font size, any other accesibility options, DPI, anything...

    I will set everything up the same and see if I can reproduce it...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #3
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,114
    Ho you should right

    I haven't though about that.

    I just played with "appearence" advanced settings.

    Right click on desktop
    "Properties"
    "Apearence"
    "Advanced"
    And then you have a setting windows which appears.I am not sure if this is because of that.

    I will try to set all to default and see if the problem disapear.
    Attached Images Attached Images  

  4. #4
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,114
    Yu were right.

    I have found :
    Change these settings

    - Click at "1"
    - Change height in "2"
    Attached Images Attached Images  

  5. #5

  6. #6

  7. #7
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I added it to my list to look into and get fixed...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  8. #8
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I found a fix for this bug...

    It was very weird, even with the Form's BorderStyle set to None, when the minimize/maximize/close are enlarged, it does not allow the form to get any smaller than the size of those bottoms, which is why you see the extra space...

    I changed it to a ToolBar border and then manually removed the border and it works, but I should not have to do this, that is what Border = None is supposed to do... can't seem to find any information as to why either...

    testing to make sure it has no adverse effects, but should be fixed in next release...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  9. #9
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,114
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    I found a fix for this bug...

    It was very weird, even with the Form's BorderStyle set to None, when the minimize/maximize/close are enlarged, it does not allow the form to get any smaller than the size of those bottoms, which is why you see the extra space...

    I changed it to a ToolBar border and then manually removed the border and it works, but I should not have to do this, that is what Border = None is supposed to do... can't seem to find any information as to why either...

    testing to make sure it has no adverse effects, but should be fixed in next release...

    david
    Thank you David.

    You're the best.

    But I doesn't explain what I told HERE

    Why when you change the skin manually (by pressing DIM button for 3secondes) to change Day skin to Night skin, the problem is solved until the next CF restart ?


    The problem looked more loke bad parameters in CF start and which are corrected when toggle DAY/NIGHT skin manually.

    Please try and tell me if it happens to you too.

  10. #10
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    your right, that does not explain that... The whole problem I was having should not have existed at all with FormBorder set to None...

    I believe the new solution should fix it, I was able to reproduce and determine why the extra black was their, it was the exact to the pixel what windows had set to the minimum window width...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. EniCar the RR Clone
    By enitalp in forum Software & Software Development
    Replies: 296
    Last Post: 12-13-2008, 05:12 PM
  2. RR hangs if OSKTOVAR is called from a popup menu skin
    By b8bboi in forum RR Bug Tracker
    Replies: 5
    Last Post: 06-19-2006, 06:11 PM
  3. Pls help with brightlife skin bug...
    By pip in forum FP Skins
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-2005, 04:11 PM
  4. Bug while creating new skin...
    By garo in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2005, 03:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •