Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Centrafuse 1.40 Bugs

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    74

    Centrafuse 1.40 Bugs

    The aura skin the setting levels part of the skin the background is black behind the bass and treble controls.

    I have the autovolume plugin installed, every time a change to the volume is made the volume splash screen pops up.

    I have enabled the gestures, they do work but its now difficult to press a button, I guess I need to play around with the parameters to improve things. Some explanation of the parameters would be useful.

  2. #2
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    The main mixer screen was a bug, I fixed this and posted a new centrafuse.exe for CF 1.41 here:

    http://forums.fluxmedia.net/showpost...96&postcount=3

    I need to add a method in the SDK so the volume plugin can change the volume without firing the dialog to display, I will add this to my list...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #3
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    As I said, we had some issues with gestures and we mainly focused on the gestures on the list views...

    The gestures.xml has basic settings...

    ENABLEGESTURES = True/False - enables or disables gestures

    GESTUREOFFSET = This is in pixels and is how much change on the screen determines a gesture, so if click the mouse and you move this pixel amount, it registers as a gesture

    DETECTIONTIME = This is the amount of time in ms to look for the pixel change in the offset above, so the on mouse down it starts to wait the detection time, checks how much you moved and compares to the offset. If the offset amount has changed, then it's a gesture, otherwise continue with a normal button press

    GESTUREDISTANCEX = This is the amount of pixels before firing the gesture when moving left/right

    GESTUREDISTANCEY = This is the amount of pixels before firing the gesture when moving up/down

    GESTURE1-4 = These are the actions you can set, GESTURE1 is moving UP, GESTURE2 is moving to the RIGHT, GESTURE3 is moving DOWN, and GESTURE4 is moving to the LEFT

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    74
    Thanks for the info when, my car is stationary pressing the buttons is not a problem, when moving I guess theres a movement greater than 3 pixels. Going to try differnt values. I will report my findings.

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    74
    Using a gestureoffset = 10 and Detectiontime = 250 works fine for me.

  6. #6
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by clarkie View Post
    Using a gestureoffset = 10 and Detectiontime = 250 works fine for me.
    does having the detection time as high as 250 not make it seem like it lagged when clicking normal buttons?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    74
    No seems pretty normal to me

  8. #8
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,071
    With experience in STOKEIT (gesture software), I think gesture should be applied "on click release" instead of "on click".

  9. #9
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,071
    The skin bug around the PLAY/PAUSE button is still present (like an offset of 1 pixel up + 1 pixel left make appear a blue line)

    This bug is highlightened with the new Aura skin.

  10. #10
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,071

    Volume bug

    This was present since 1.2.
    When you are in fullscreen mode playing a video, you can't let the volume button push in order to increase volume continuously.
    When playing MP3, you can.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Centrafuse Beta 1.40
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 27
    Last Post: 11-12-2007, 09:29 AM
  2. Centrafuse 1.11 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 32
    Last Post: 04-16-2007, 10:28 AM
  3. Centrafuse 1.1 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 73
    Last Post: 03-13-2007, 08:11 PM
  4. Centrafuse RC5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 161
    Last Post: 02-26-2007, 05:00 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •