Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Problem wiht destinator when you plan a trip

  1. #1
    Constant Bitrate pijo1971's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Novara - Italy
    Posts
    147

    Problem wiht destinator when you plan a trip

    Hello,
    probably I've found a bug using destinator with CF.
    The bug occours when you trying to plan a trip and the destination city name is composed with more words.

    For example, if you want to go to "SELVA DI VAL GARDENA" in Italy, it match with SELVA (VENETO VICENZA), but the two place are different!

    By The way, if you use the CAP code the match is exactly.

    Have you ever had this problem?

    Bye bye,
    Pijo.
    CarPC in Progress [||||||||-] 90%
    Visit my Project

  2. #2
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    is this adding a location to the trip? Is it inside the Trip Folder created, hitting "+", and using a new location? does the right name show up in the Trip Folder?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #3
    Constant Bitrate pijo1971's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Novara - Italy
    Posts
    147
    hi,
    this is what I've done:

    In the "NAVIGATION MENU" where appear "SELECT ADDRESS SEARCH METHOD" I've choosed "City/Address".
    Than I've entered the string "SELVA DI VAL GARDENA".

    In the list box it's appeared the exactly name city that I've input, so I've clicked "SELVA DI VAL GARDENA" in the list box and after that I've click "GO".

    The application has calculated the route, but the route has want to driven me to "SELVA (VENETO VICENZA)" and not "SELVA DI VAL GARDENA".

    Note: SELVA (VENETO VICENZA) is another city proposed in the list box.

    I hope that is more clear. This evening I'll try to show you some screenshots.

    bye,
    pijo.
    CarPC in Progress [||||||||-] 90%
    Visit my Project

  4. #4
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    can you reproduce with other locations?

    can you copy the information out of the wce.txt file in your map folder...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  5. #5
    Constant Bitrate pijo1971's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Novara - Italy
    Posts
    147
    Hi,
    this is my WCE.txt file

    Italia:

    Italy
    Version 2006.Q1.4160 - map of NavTeq. MG V1.4, HLG 3, Toll roads, TMC. WES2. D01. Mp122. Signed map
    I've reproduced the problem with another city.

    The place that I want to reach is CASTELLETTO SOPRA TICINO.

    As you can see I've put the name and than I've click on GO.


    but the routing wants to drive me to CASTELLETTO (TRENTINO ALTO-ADIGE)




    Instead, if you plan to go to CASTELLETTO SOPRA TICINO using the CAP CODE (28053)



    Now the routing is correct (I think that the little error in posistion depend on the default street)




    I hope you can solved early my problem.

    Bye bye,
    pijo
    CarPC in Progress [||||||||-] 90%
    Visit my Project

  6. #6
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    must be in the return from the Destinator SDK...

    if you go into the street and actually select a street, does that function or cause the same issue?

    I will try to output the street ID's for both and compare...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  7. #7
    Constant Bitrate pijo1971's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Novara - Italy
    Posts
    147
    if you go into the street and actually select a street, does that function or cause the same issue?
    Yes
    Suppose to setting CASTELLETTO SOPRA TICINO, VIA VERNOME (using City/Street method)

    The streets box show the correct street



    But when you click GO, the route is calculated to drive me ad CASTELLETTO (EMILIA ROMAGNA,BOLOGNA).




    Now, suppose to setting 28053, VIA VERNOME (using CAP CODE/Street)

    The streets box still to show the correct street.



    And this way the route drive me to the correct destination.





    bye, bye,
    pijo
    CarPC in Progress [||||||||-] 90%
    Visit my Project

  8. #8
    Constant Bitrate pijo1971's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Novara - Italy
    Posts
    147
    hi,
    have you had success to reproduce the problem? is it only a problem of my setup or is it a general problem?

    bye,
    pijo
    CarPC in Progress [||||||||-] 90%
    Visit my Project

  9. #9
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I have not yet, but I plan to look into it... I have it listed to check out...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  10. #10
    Constant Bitrate pijo1971's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Novara - Italy
    Posts
    147
    Ok,
    thank you.

    bye,
    pijo.
    CarPC in Progress [||||||||-] 90%
    Visit my Project

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. USB hub problem always disconnecting / connecting
    By fire in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2009, 02:30 PM
  2. Not your typical flicker problem
    By JPuma in forum LCD/Display
    Replies: 17
    Last Post: 05-30-2007, 09:28 AM
  3. Took a long trip over the weekend and found a problem with GPS
    By Austin in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2006, 03:06 PM
  4. had an all day (9 hr) problem at work....
    By wizardPC in forum Off Topic
    Replies: 13
    Last Post: 10-20-2005, 11:50 AM
  5. Problem with tank battery - any good Plan B?
    By Mastiff in forum Power Supplies
    Replies: 3
    Last Post: 06-14-2004, 09:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •