Results 1 to 4 of 4

Thread: ATT issue

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    121

    ATT issue

    hopefully i am not reposting this but found out something. ATT has been working great for me but if you are watching a video and have it full screen and hit the mute button it will simply mute the audio not ATT it. not shure if this is the same for watching a DVD....

  2. #2
    Maximum Bitrate NiSlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Gold Coast, Australia
    Posts
    508
    I've also noticed another ATT bug.
    When playing media, if you hit ATT and then pause, pressing play resumes the music but it resumes at full volume. Pressing the ATT button then reduces the volume and restores it again.
    I installed my carpc into my pet Kangaroo, mate.

  3. #3
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by nadforever View Post
    hopefully i am not reposting this but found out something. ATT has been working great for me but if you are watching a video and have it full screen and hit the mute button it will simply mute the audio not ATT it. not shure if this is the same for watching a DVD....
    Known issue, fixed in rc4

  4. #4
    VENDOR - Centrafuse smeesseman's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by NiSlo View Post
    I've also noticed another ATT bug.
    When playing media, if you hit ATT and then pause, pressing play resumes the music but it resumes at full volume. Pressing the ATT button then reduces the volume and restores it again.
    Known issue, fixed in rc4

Similar Threads

  1. Audio issue with Intel Mini
    By iamgnat in forum MacCar
    Replies: 25
    Last Post: 06-27-2006, 08:01 PM
  2. what could cause high cpu issue (hardware related i believe?)
    By Sonicxtacy02 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-31-2006, 09:08 AM
  3. Xenarc causing noise (powering issue)
    By davem in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 05-20-2006, 04:01 PM
  4. BU-303 Issue
    By krazy1 in forum GPS
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2006, 09:14 AM
  5. More of a PSU/Inverter issue
    By slasherx in forum Power Supplies
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2004, 07:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •