Results 1 to 3 of 3

Thread: navigtion still wont start up

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    scotland
    Posts
    191

    navigtion still wont start up

    going into navigation after start up will 80% of the time end up with the last location stuck on screen and a red x through the direction arrow symbol , i think i was told that the usb was not getting long enough to start up when cf loaded , i am using 6.1 update , has this supposed to have been sorted out yet?

  2. #2
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    we added more loggin in RC7, hopefully this can lead to an answer...

    we also changed the way the COM port is opened on resume, as well as added an option in Advanced GPS settings to set a delay on resume before trying to connect to the GPS device to give it more time to init...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #3
    VENDOR - Centrafuse Jan_RedGTiVR6's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    46
    Any report on this from the OP?
    Jan Bennett
    Centrafuse Support

Similar Threads

  1. when i start my car, no sound
    By nickthegreek in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2008, 09:18 AM
  2. Failed Hiding of Start Bar, Minimize Errors
    By DaRacerz in forum RR Bug Tracker
    Replies: 4
    Last Post: 11-04-2005, 04:36 PM
  3. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  4. Can't get MediaCar to start up with windows
    By EuroFan in forum MediaCar
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2004, 03:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •