Results 1 to 6 of 6

Thread: Centrafuse Freezes During Intial Setup

  1. #1
    Maximum Bitrate Chita79's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    723

    Centrafuse Freezes During Initial Setup

    When i installed the app, it makes u go thru a setup to specify folders and etc..... well, when i go to the 2/4 screen with all the enable/disable buttons, it freezes and none of the buttons respond and i have to restart it. I cant get past it. Any ideas on what could be going on? I installed DirectX9, Managed DirectX, and .Net 1.1 Framework.... thanks
    '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

  2. #2
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Thats weird... When this happens is the centrafuse process using excessive memory or processor? What happens you if enter the setup, don't fill anything out, and just try to click next? Does it make it to another page?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #3
    Maximum Bitrate Chita79's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    723
    yeah, if i go quickly to the next page and i dont change settings it will go thru... but that means i cant set my settings. Also, once i click through all the settings and finish, i go to run centrafuse and the app is stuck down on the taskbar, it doesnt pop up... very weird.... any ideas? i used the MSI installer file, not the setup.exe file to install it... is that wrong? should it make a difference?
    '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

  4. #4
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Chita79: not sure why it woul be doing that. Haven't heard of these problems before. After you click through the setup, close the program out... Open your "config.xml" in the CENTRAFUSE system folder and enter your information manually... Then try and run it again and see what happens...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  5. #5
    Maximum Bitrate Chita79's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    723
    i did that... and for some reason it finally came up, but it takes a whillllle to come up... so i tried messing around with your app, and what i notice is that it literally takes like 5 seconds to go between menus and different areas of the program. It has the "loading" screen on for a good 5 seconds between different screens. Why is it taking so long to load? I assume u wrote this program knowing most people use lower power 1GHZ processors. Am i doing something wrong? thanks again
    '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

  6. #6
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Try reading this thread:

    Speed

    It will all be fixed....

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. help with my wifi setup?
    By ŠuTcH in forum Wireless Communications
    Replies: 4
    Last Post: 12-05-2004, 11:10 PM
  2. Conference in Nashville, TN & Latest news on my setup...
    By tejohnson in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 08-11-2004, 08:49 AM
  3. Renault Laguna Puter Setup check
    By Noctris in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 05-24-2004, 05:05 AM
  4. My planned setup. Please post opinions.
    By audrenaline in forum Newbie
    Replies: 18
    Last Post: 12-05-2003, 02:56 PM
  5. FS: Complete DennisK setup: 8.4" vga touch!
    By InFix in forum Classified Archive
    Replies: 13
    Last Post: 10-03-2003, 04:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •