Page 6 of 34 FirstFirst 12345678910111213141516 ... LastLast
Results 51 to 60 of 331

Thread: Centrafuse 1.3 Bugs

  1. #51
    Variable Bitrate rickster's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Essex, UK
    Posts
    298
    i think there is a bug with system dates.

    My computer had the wrong date. I changed it and then centrafuse said no licence found. I re-installed the licence and cf but it still said no licence.

    If i now change my date to the 30th july 05 it works fine. What gives?

  2. #52
    Newbie
    Join Date
    May 2003
    Location
    Germany
    Posts
    47
    - if I disable the "cover art", the icon should be gone in the music screen. It takes room for nothing.

    - one click-option is gone (really bad for in-car-use).

    - crossfading doesn't take stuff like 1,5 (or 1.5). If I set it to 1 there is no fading at all when manually changing the song (should be 0.5s).

    - sometimes CF stops at the end of a song.

    - personally I dislike the new "fancy" look... it looks kinda cheap to me. Also it was waaaay easier to read while driving in CF1.2

  3. #53
    Newbie Jay2001's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Leeds UK
    Posts
    43
    Quote Originally Posted by krog
    - one click-option is gone (really bad for in-car-use).
    Good point, hadn't noticed that. (Hadn't gone looking for it yet)

    Quote Originally Posted by krog
    - sometimes CF stops at the end of a song.
    Can you spot a pattern for the ones that work as mine stops at the end of EVERY track.

  4. #54
    Variable Bitrate anky1's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    NJ
    Posts
    388
    Quote Originally Posted by rickster
    i think there is a bug with system dates.

    My computer had the wrong date. I changed it and then centrafuse said no licence found. I re-installed the licence and cf but it still said no licence.

    If i now change my date to the 30th july 05 it works fine. What gives?
    the xml in your .lic file probably said that the start date is the 30th of july... i'm not sure if you can edit the .lic manually or if you have to get a new one...
    RIP 1993 civic sedan
    RIP 1993 civic Del Sol

    Hello! VW Golf 1.8t

  5. #55
    FLAC Jahntassa's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Conyers, GA
    Posts
    1,417
    I agree that the new look, while cool, is definitely overboard.

    I also have the 800x600 keyboard bar issue.

    As a suggestion, can you make it so we can enable/disable the keyboard bar for an application in the settings files? For instance, it shows up for iNav, but it doesn't show up for Firefox. I'd like it so we can do like... /KEYBOARDSHOW/ Yes (or no) per application.

    - Also, is it just me, or is everything bigger? I like being able to embed my iNav window, but it seems like it's smaller to accomodate the larger new buttons? Would this be solved by doing a different 'skin'?

    - And, the startup screen is nice, but is there a way to turn off the happy little 'the audio is working!' sound?

    - As for the integrated GPS, as it's been said in other threads, I hope you're not assuming that everyone is going to use that instead of their preferred programs. I already have Inav, and I'm already using iGSkinner..and i'd like to keep it that way...

  6. #56
    Variable Bitrate rickster's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Essex, UK
    Posts
    298
    @anky1: no it says 15 july in the lic file. i was tinkering around and now it works again. dunno what i did

  7. #57
    Newbie
    Join Date
    May 2003
    Location
    Germany
    Posts
    47
    Quote Originally Posted by Jay2001
    Good point, hadn't noticed that. (Hadn't gone looking for it yet)



    Can you spot a pattern for the ones that work as mine stops at the end of EVERY track.
    You are right... Seems to stop at the end of every track. I must have skipped manually all the other times

  8. #58
    Variable Bitrate anky1's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    NJ
    Posts
    388
    well at least it is working

    side-note maybe you should edit first post and put in kinda like a FAQ to the things that we've already answered... i have a feeling this thread is going to get long
    RIP 1993 civic sedan
    RIP 1993 civic Del Sol

    Hello! VW Golf 1.8t

  9. #59
    See me in my wet t-shirt. stevieg's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warwickshire, UK
    Posts
    1,887
    Quote Originally Posted by m00ie
    Could you paste your external.xml for the mapmonkey part? I've tried it myself but i just get a grey area where the GPS should be.
    part of external.xml
    Code:
    <APP1>
    	<PATH>C:\DestinatorApps\Map Monkey\MapMonkey.exe</PATH>
    	<WINDOWNAME>Map Monkey - [GPS]</WINDOWNAME>
    	<DISPLAYNAME>GPS</DISPLAYNAME>
    	<PAUSEMUSIC>False</PAUSEMUSIC>
    	<LINECONTROL>NONE</LINECONTROL>
    	<STARTFULLSCREEN>False</STARTFULLSCREEN>
    </APP1>
    and small changes to buttonactions.xml for GPS to show on sidebar and main menu, with mixer moved to main menu:

    Code:
    <BUTTONACTIONS>
    	<GLOBAL1>
    		<ACTION>MUSIC</ACTION>
    	</GLOBAL1>
    	<GLOBAL2>
    		<ACTION>RADIO</ACTION>
    	</GLOBAL2>
    	<GLOBAL3>
    		<ACTION>APP1</ACTION>
    	</GLOBAL3>
    	<GLOBAL4>
    		<ACTION>DVD</ACTION>
    	</GLOBAL4>
    	<GLOBAL5>
    		<ACTION>APPS</ACTION>
    	</GLOBAL5>
    	<MAIN1>
    		<ACTION>TOOLS</ACTION>
    	</MAIN1>
    	<MAIN2>
    		<ACTION>MIXER</ACTION>
    	</MAIN2>
    	<MAIN3>
    		<ACTION>APPS</ACTION>
    	</MAIN3>
    	<MAIN4>
    		<ACTION></ACTION>
    	</MAIN4>
    	<MAIN5>
    		<ACTION></ACTION>
    	</MAIN5>
    	<MAIN6>
    		<ACTION></ACTION>
    	</MAIN6>
    Ford Focus MP3 : www.stevieg.org/carpc Blog Updated 29 January 2009!
    Car PC Status: Complete - Undergoing Software Redevelopment

  10. #60
    Maximum Bitrate CavityCr33p's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Arkansas
    Posts
    732
    Mine says starts 15, tried with dash instead of underscore, this is crap.
    2000 Sunfire build 100%, or is it ever really 100%?

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 08:12 PM
  2. Release CENTRAFUSE BETA 2 (1.3)
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 128
    Last Post: 08-01-2005, 04:13 AM
  3. Bugs so far in 1.3 BETA
    By GReeToZ in forum Centrafuse
    Replies: 11
    Last Post: 07-17-2005, 09:00 PM
  4. preview centrafuse 1.3 ...
    By TheKingPlaza in forum Centrafuse
    Replies: 5
    Last Post: 06-19-2005, 05:59 PM
  5. Releasedate of Centrafuse 1.3
    By superbowl in forum Centrafuse
    Replies: 18
    Last Post: 06-15-2005, 02:19 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •