Page 7 of 34 FirstFirst 1234567891011121314151617 ... LastLast
Results 61 to 70 of 331

Thread: Centrafuse 1.3 Bugs

  1. #61
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London, UK
    Posts
    99
    Well it half worked, but mapmonkey is spewing errors left right and center when it opened. What version of MM are you using?

  2. #62
    Variable Bitrate rickster's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Essex, UK
    Posts
    298
    updated 1st post with some answers to common questions

  3. #63
    Maximum Bitrate CavityCr33p's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Arkansas
    Posts
    732
    Ok, got it working, just got a new license sent to my gmail account. I have mixed feelings about 1.3, but I love Centrafuse still, and of course this is a beta....

    One thing, when I exited, I got a "Could not load resources" error
    2000 Sunfire build 100%, or is it ever really 100%?

  4. #64
    See me in my wet t-shirt. stevieg's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Warwickshire, UK
    Posts
    1,887
    Quote Originally Posted by m00ie
    Well it half worked, but mapmonkey is spewing errors left right and center when it opened. What version of MM are you using?
    1.3 + bugfixes, check it doesnt spew errors on normally opening it
    Ford Focus MP3 : www.stevieg.org/carpc Blog Updated 29 January 2009!
    Car PC Status: Complete - Undergoing Software Redevelopment

  5. #65
    SOS
    SOS is offline
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    187
    Quote Originally Posted by rickster
    set cf to display the video to the second screen. play the movie and the thumbnail starts playing. then click it once. the movie jumps to the second screen
    I started out that way, the thumbnail??? I have not seing video on display1 at any time, even with or without 2 displays, no matter whether i choose to have video on display1 or display2.
    /SOS/
    XP Pro, CF 2.0-newest| Pioneer HU with 7" flip-out (EQ, Surround)
    Epia V10000 + nVidia FX5200, Opus 150w, 7" Lilliput, DVD* SlotIn, Wavelan, Bluetooth, GPS, WebCams, DVB-T


  6. #66
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Quote Originally Posted by stevieg
    1.3 + bugfixes, check it doesnt spew errors on normally opening it
    no errors here but CF does not close Map monkey so if you press close and then try to open it again mm errors out coz its already running

    EDIT: after echt song it just stops i have to press next to play the next song one second more then the song is, if i turn of cross-fading it will stop at the right time but still wont play the next song automaticly

    i will wait for a fix for this error before putting it in my car as its not doable to press next everytime.
    my destinator map resource down permanently

  7. #67
    Variable Bitrate anky1's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    NJ
    Posts
    388
    this seems to help people having trouble with the .lic file

    the file attachment from the e-mail. you downloaded and put in to your \flux media\centrafuse\ folder?

    if it is in the correct location try this... open up the centrafuse folder where the .lic is and goto
    tools>folder options and click view tab, tick off hide extensions for known file types. Apply then OK. see if the .lic file still ends with .lic if not delete the extension after .lic
    RIP 1993 civic sedan
    RIP 1993 civic Del Sol

    Hello! VW Golf 1.8t

  8. #68
    Maximum Bitrate CavityCr33p's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Arkansas
    Posts
    732
    Quote Originally Posted by anky1
    this seems to help people having trouble with the .lic file

    the file attachment from the e-mail. you downloaded and put in to your \flux media\centrafuse\ folder?

    if it is in the correct location try this... open up the centrafuse folder where the .lic is and goto
    tools>folder options and click view tab, tick off hide extensions for known file types. Apply then OK. see if the .lic file still ends with .lic if not delete the extension after .lic

    Mine was fine after I got a new license from a email other than hotmail.
    2000 Sunfire build 100%, or is it ever really 100%?

  9. #69
    Variable Bitrate anky1's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    NJ
    Posts
    388
    Quote Originally Posted by CavityCr33p
    Mine was fine after I got a new license from a email other than hotmail.
    it worked for some1 else just figured i'd throw it out there
    RIP 1993 civic sedan
    RIP 1993 civic Del Sol

    Hello! VW Golf 1.8t

  10. #70
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Quote Originally Posted by CavityCr33p
    Mine was fine after I got a new license from a email other than hotmail.
    hotmail puts some ''+'' and ''-'' in front of some of the lines in the file remove those and it will work i had the same problem
    my destinator map resource down permanently

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 07:12 PM
  2. Release CENTRAFUSE BETA 2 (1.3)
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 128
    Last Post: 08-01-2005, 03:13 AM
  3. Bugs so far in 1.3 BETA
    By GReeToZ in forum Centrafuse
    Replies: 11
    Last Post: 07-17-2005, 08:00 PM
  4. preview centrafuse 1.3 ...
    By TheKingPlaza in forum Centrafuse
    Replies: 5
    Last Post: 06-19-2005, 04:59 PM
  5. Releasedate of Centrafuse 1.3
    By superbowl in forum Centrafuse
    Replies: 18
    Last Post: 06-15-2005, 01:19 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •