Page 8 of 34 FirstFirst 123456789101112131415161718 ... LastLast
Results 71 to 80 of 331

Thread: Centrafuse 1.3 Bugs

  1. #71
    Maximum Bitrate TimmyM's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Federal Way, WA
    Posts
    713
    I lost video!

    It was kinda working, now i've got sound no picture just the DVD icon.

    Okay, I fixed it during this post. You cannot see any videos if you have CF set to "Always On Top".

  2. #72
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636
    I dont know if this is covered but the play / pause in audio is flipped, when you are playing it it shows the > when its paused it shows = so you have to hit > to pause it and = to un-pause it...

    thats the only testing i can do untill i get to my car...
    1990 Jeep Cherokee
    2000 VW Golf TDI 4dr
    2005 VW GTI MKIV - SOLD

  3. #73
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386

    CD Player

    Have any of you guys tried using the cd player? I just tried popping in a music cd (both real/burnt) and i got to media manager / Library and click CD and it keeps saying "No Tracks Present"....
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  4. #74
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    I'm getting a weird problem with my floppy drive. When I have Centrafuse running, it does a disk read from the floppy drive about every 10 seconds. When I close the app, the disk reads stop as well.

    Aslo, when you hold down the forward and rewind buttons, the time will flash to 00:00 after a while and then go back to the correct time. I don't think this affects the actual forward and rewind process, though.
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  5. #75
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    Yeah i am testing that out on my Desktop and also my laptop. I get the floppy disk read on my desktop. But i was getting that with CF 1.2 also...
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  6. #76
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    London, UK
    Posts
    99
    Quote Originally Posted by Quattro
    I'm getting a weird problem with my floppy drive. When I have Centrafuse running, it does a disk read from the floppy drive about every 10 seconds. When I close the app, the disk reads stop as well.

    Aslo, when you hold down the forward and rewind buttons, the time will flash to 00:00 after a while and then go back to the correct time. I don't think this affects the actual forward and rewind process, though.
    I managed to fix the floppy drive problem, i think i changed something in the settings but i can't remember what. Have a fiddle

  7. #77
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    Random/Repeat does not work. Song just stops when its finised, it doesnt even go to the next track....
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  8. #78
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Quote Originally Posted by Cheekz185
    Random/Repeat does not work. Song just stops when its finised, it doesnt even go to the next track....
    No floppy problems here! but the thing that really sets me of it the not advancing to the next song its also in normal mode not just in repeat and ramdom i also hope the random is better this time as it used to be quite crappy (playing song 1 then 4 and then 1 again lol) . the other bugs i can live with
    my destinator map resource down permanently

  9. #79
    A-Z
    A-Z is offline
    Constant Bitrate A-Z's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    165
    Having problem with video play, any time I try 2 skip to the next video I get "Centrafuse.exe has encountered and error and needs 2 close".

  10. #80
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    189
    Quote Originally Posted by AMDJetta
    When i play a song it plays ok, but when it ends the music totally ends, there is no more sound coming, it is not playinf the next track..

    also DIM mode 3 has some color issues..

    Otherwise looking good..

    I have this problem too. At the end of every song, the music just stops.

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 08:12 PM
  2. Release CENTRAFUSE BETA 2 (1.3)
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 128
    Last Post: 08-01-2005, 04:13 AM
  3. Bugs so far in 1.3 BETA
    By GReeToZ in forum Centrafuse
    Replies: 11
    Last Post: 07-17-2005, 09:00 PM
  4. preview centrafuse 1.3 ...
    By TheKingPlaza in forum Centrafuse
    Replies: 5
    Last Post: 06-19-2005, 05:59 PM
  5. Releasedate of Centrafuse 1.3
    By superbowl in forum Centrafuse
    Replies: 18
    Last Post: 06-15-2005, 02:19 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •