Page 14 of 17 FirstFirst ... 4567891011121314151617 LastLast
Results 131 to 140 of 163

Thread: Centrafuse 1.5 Bugs

  1. #131
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Birmingham, Alabama (War Eagle!)
    Posts
    700

    wtf?

    Quote Originally Posted by mbkowns
    you guys are lame...
    wtf? where'd that comment come from? if you don't have any valuable input for bugs or suggestions for some of us that choose to continue using iGuidance, then how about you stfu and keep those type of comments to yourself.

  2. #132
    FLAC mbkowns's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    SOCAL
    Posts
    1,141
    lol
    2005 Ford Mustang GT <- - - UPDATED PICTURES

    2003 KAWASAKI Z1000 - CUSTOM MODZ

    MBK (AIM = IllMBKllI)

  3. #133
    Raw Wave tj!2k4's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,294
    seriously mbk, that was one pathetic comment that drops you back to n00b status.

  4. #134
    FLAC mbkowns's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    SOCAL
    Posts
    1,141
    ok god tell me that
    2005 Ford Mustang GT <- - - UPDATED PICTURES

    2003 KAWASAKI Z1000 - CUSTOM MODZ

    MBK (AIM = IllMBKllI)

  5. #135
    Super Moderator. If my typing sucks it's probably because I'm driving.... turbocad6's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NY
    Posts
    6,234
    I have the buttons staying ocasionally down issue all over the place.... I also have a problem where with some of my mp3's, the player "gets stuck" at a certain point.... always at the same spot on the same mp3's... I either hit play to restart & then when it reaches the same point in that song it just stops again....or click a different song.. the bar diplays for visualization also just stops where it was frozen like... only on some mp3's.... don't know if this is just me & my setup only though....

    when I have cf open & hybernate & then come out, cf will not play at all.... the soundcard comes out no problem, but I have to shut down cf & restart it, then all is good again

    sometimes I have an internet connection but cf browser can't load pages... if I exit I can get to pages through explorer or firefox, but then back into cf it doesn't work again...

    I have to say though that this program is awsome all around aside from the bugs....

    is there a way to have videos display as a list instead of album art.... I can't see anything really, I have no album art & selecting videos is guesswork at this point....the small amount of text available with the album art is almost useless.... a list view would be awsome... don't know if that's possible though

    this front end is so nice that it's causing me to want to learn .net framework & learn how to edit the xml's.... really looking foward to the 1.6 release... THANK YOU for an awsome front end

  6. #136
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    Yeah, I have to say, CF is awesome, but I also do think that David needs to concentrate on squashing bugs and stop adding new features at all cost (I am one of those who hs requested new features, but that doesn't mean I want/need them now).

    Truth be said, at this rate, I am starting to think we will not see a stable usable version of CF for quite some time. I hope David proves me wrong for sure. My guess is that v 1.6 will have fixed some bugs, but also introduced new features and new bugs.

    I understand this is BETA software, but I would have chosen to release a CF 1.5 Final version with less features and close to zero bugs. I'll wait for 1.6 and see how usable it is, but if it has too many problems I will stop beta testing it and move on to RR while everyone else suffers the beta-testing stages for the next 12 months

    EDIT: Oh, and before anyone *****es at me, I have busted my *** beta testing this thing, making good suggestions, and creating skins/enhancements, so yes I have put more than my 2c worth. I'm just saying CF is not proving to be very usable for day-today use in these beta stages...
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  7. #137
    Constant Bitrate OoNikFraleyoO's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Alabama
    Posts
    208
    Quote Originally Posted by turbocad6
    sometimes I have an internet connection but cf browser can't load pages... if I exit I can get to pages through explorer or firefox, but then back into cf it doesn't work again...
    I've had the same thing happen. What I do now is, when that happens, open the weather plugin, CF will check your connection and then the browser should work.

  8. #138
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by justintime
    Yeah, I have to say, CF is awesome, but I also do think that David needs to concentrate on squashing bugs and stop adding new features at all cost (I am one of those who hs requested new features, but that doesn't mean I want/need them now).

    Truth be said, at this rate, I am starting to think we will not see a stable usable version of CF for quite some time. I hope David proves me wrong for sure. My guess is that v 1.6 will have fixed some bugs, but also introduced new features and new bugs.

    I understand this is BETA software, but I would have chosen to release a CF 1.5 Final version with less features and close to zero bugs. I'll wait for 1.6 and see how usable it is, but if it has too many problems I will stop beta testing it and move on to RR while everyone else suffers the beta-testing stages for the next 12 months

    EDIT: Oh, and before anyone *****es at me, I have busted my *** beta testing this thing, making good suggestions, and creating skins/enhancements, so yes I have put more than my 2c worth. I'm just saying CF is not proving to be very usable for day-today use in these beta stages...
    I will not be adding any more major features to the base application, only fixing bugs and optimizing... This latest release was a large release... The first codebase that ran from the new SDK... I should be able to release 1.6 sooner than later, which will just have bug fixes, tweaks... no new features...

    From this point forward all new features will be in the form of plugins, which will have to be BETA tested within themselves, but will generally makes things much better.. bad plugins can simply be removed... This will also help with skins/language files... Since the base will stabilize and stop changing, skins/language files will only have to be made/updated for plugins...

    thanks for all the BETA testing!!

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  9. #139
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    Ok I feel like a retard here, I just had to reload windows on my carputer. I installed 1.5 just like I did before I reloaded, I add my music folder and it asks me if I want to import the music just like normal. Well it goes through all the music and then it comes up saying 0 songs imported. It worked just fine before I reloaded and I am not sure what is causing it this time. I also tried just using one album as a music path instead of all my albums still 0 files imported. I also tried reloading windows again to be sure. Any other ideas?


    edit: oh yeah and these are all mp3 files, it never had a problem with them in 1.4
    肚子笑痛了
    S60 Install

  10. #140
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by jcdillin
    Ok I feel like a retard here, I just had to reload windows on my carputer. I installed 1.5 just like I did before I reloaded, I add my music folder and it asks me if I want to import the music just like normal. Well it goes through all the music and then it comes up saying 0 songs imported. It worked just fine before I reloaded and I am not sure what is causing it this time. I also tried just using one album as a music path instead of all my albums still 0 files imported. I also tried reloading windows again to be sure. Any other ideas?


    edit: oh yeah and these are all mp3 files, it never had a problem with them in 1.4
    check for a file called "error.log" in the centrafuse install directory...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 08:12 PM
  2. Centrafuse SDK Information
    By veetid in forum CF SDK
    Replies: 24
    Last Post: 11-03-2005, 04:18 AM
  3. New Release Centrafuse 1.5
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 95
    Last Post: 11-02-2005, 01:48 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 10:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •