Page 16 of 17 FirstFirst ... 67891011121314151617 LastLast
Results 151 to 160 of 163

Thread: Centrafuse 1.5 Bugs

  1. #151
    Constant Bitrate OoNikFraleyoO's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Alabama
    Posts
    208
    Quote Originally Posted by Lum
    Searched this thread but couldn't find this fault already.

    If you set your PC to hibernate on a press of the power switch, then do this with CentraFuse running. The next time you start the system, you will get a blank screen and the only way to get out of it is to press one of the side buttons to change screen, then everything is redrawn and it works fine.

    I have tried this with the startup screen set to Media, Home and Previous
    I hibernate several times everyday and have never had this issue.

  2. #152
    Super Moderator. If my typing sucks it's probably because I'm driving.... turbocad6's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NY
    Posts
    6,234
    I hibernate & she comes back fine.... but no sound in cf... have to exit & come back in.....

    I think I'm noticing a pattern with the freezes.... seems when I have a really large playlist loaded it's much more likely to freeze & lock up, than if I have a normal playlist of 20-30 songs or so...... is this possible.....

    when I have a playlist of over 20,000 songs it is almost certain to lock-up... only a matter of a few clicks away alot of the time.....

  3. #153
    Lum
    Lum is offline
    Variable Bitrate Lum's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Liverpool, England
    Posts
    334
    It happens to me every time without fail. It is not a windows problem as if I quite centrafuse and hibernate, it comes back to the desktop just fine.

    Could it be because I have not set Centrafuse as my startup shell?

  4. #154
    Constant Bitrate OoNikFraleyoO's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Alabama
    Posts
    208
    Now you might be on to something as I do have Centrafuse running as shell.

  5. #155
    Constant Bitrate donde's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Texas
    Posts
    193
    Centrafuse is not my shell and I can hibernate fine

  6. #156
    Lum
    Lum is offline
    Variable Bitrate Lum's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Liverpool, England
    Posts
    334
    Well it doesn't work for me, *shrug*
    I know CF detects that it's going in and out of hibernate, because when you come out of hibernate it plays it's little startup tune (how do you get rid of that BTW?)
    Actually it's worked correctly exactly once, it came out of hibernate and instead of the startup tune, a voice said "GPS not found" or similar, this was just afted I'd disabled the Destinator plugin

    Also, is there any documentation for CF, as the playlist editor is as confusing as hell.

  7. #157
    Constant Bitrate donde's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Texas
    Posts
    193
    To turn off the startup sound, go to settings->audio/video tab. The last option on the page is to turn the startup sound on and off.

  8. #158
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    Quote Originally Posted by turbocad6
    I hibernate & she comes back fine.... but no sound in cf... have to exit & come back in.....
    same problem here, but only with a SB Audigy, using my old sb live I have no problems...
    Peugeot 206 1.4 HDi

    Intel Mini-ITX Mainboard
    Celeron 1.2ghz
    256mb DDR-2 533
    80gig 3.5" SATA HDD
    Sb Live 5.1 w/ KXProject Drivers
    M2-ATX
    8" Lilliput TS LCD

    100% installed and working :D

  9. #159
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Black Hills, SD
    Posts
    119
    I have been noticing with the GPS plugin that it routes incorrectly at times... Mainly when I choose some street that has E W or some direction that isn't the one highlighted after the street search is completed... It hangs on the first item it highlighted not mine.
    Hardware: VIA Epia MS 12000, 512 DDR, 60GB HD, 7" Xenarc, GM-210, Wi-Fi, Bluetooth, Radio Xtreme
    Software: Centrafuse2, Phonecontrol.net, nLite, TopoUSA 5.0, iGuidance, Girder, Winc

  10. #160
    Maximum Bitrate kbyrd's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Northern Arizona
    Posts
    485

    Feature/Bug about GPS POI selection

    This could be considered a bug or a needed feature:
    I've been mucking around with the GPS plugin, actually using it to get places (when my BU-353 doesn't go all crazy on me). In any case I find the POI searching annoying. I can see how someone would want fine-grained categories. But I almost always want an "all". I'm out somewhere and I want the nearest "Staples" office supply store, how do I find that using the current system? Let's say I don't want the nearest one, I want the one on El Camino Real. If there are two, sort them by distance from "here".

    I would like it to work a little like this:

    1) Choose POI
    2) Choice between start punching in letters to find my list from "all" POIs or to filter my category or location
    3) location filter could be by zipcode/city/street etc.
    My worklog.
    Status: VM GTI sold, got out of the CarPC tinkering hobby, but I still think about getting back in.

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 08:12 PM
  2. Centrafuse SDK Information
    By veetid in forum CF SDK
    Replies: 24
    Last Post: 11-03-2005, 04:18 AM
  3. New Release Centrafuse 1.5
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 95
    Last Post: 11-02-2005, 01:48 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 10:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •