Page 13 of 23 FirstFirst ... 345678910111213141516171819202122 ... LastLast
Results 121 to 130 of 226

Thread: Centrafuse RC2 Bugs

  1. #121
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    142
    On more thing, it ws i imperial mode i got a lock, the normal in this contry is metric?

    But why was my speed saying 20Mph, when driving 80km/h, and at 90km/h 26mph

    at 60km/h it was saying -17mph?????

  2. #122
    VMS
    VMS is offline
    Low Bitrate VMS's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    103
    speed is not correct in nav, known issue
    Vehicle Media Systems
    Australia Car PCs www.vmscarpc.com.au

  3. #123
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    Do you have the playback of your line in channel un-mutued? Because it should be muted and if muted, it will stay muted and Centrafuse should not be un-muting it...

    This would cause the exact problem you are having. The dual audio is hearing the buffer, which is a few seconds behind, and hearing the direct audio from the XM devices throug the un-muted playback channel at the same time...
    "playback of your line in channel un-muted"... umm, I'm confused. I have the "input line to control" defined to the XM plugin in CF, and I haven't done anything else to either mute or unmute any input. It's the only line-in in my system, and XM is the only thing on it.

    Oh... I see what you're saying. But then isn't this a catch-22? The XM plugin needs to know what line to read from (so you tell it in config), but then is the plugin manager actually unmuting the line as it loads the XM plugin?

    I'll play with it some more this morning. Thanks David.
    :: Mark

  4. #124
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    posted some further niggles with RC2's NAV in the thread about missing NAV features...

    I'll not cross post so they will stay where they are for now


    John

  5. #125
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Quote Originally Posted by tj!2k4 View Post
    I realize that this is probably another "uninstall the previous version prior to installation deal" but when attempting to install RC2 over RC1, I get "Unable to install because a newer version of this product is already installed."
    Same problem here. I am unable to install on my desktop even though I have uninstalled the previous version, deleted the fluxmedia folder and removed all references to "flux" and "centrafuse" from my regsitry. I saw David's explanation about version numbers, but I haven't seen any guidance for completing the install once this message is encountered. Help would be appreciated.

  6. #126
    Raw Wave tj!2k4's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,294
    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    Same problem here. I am unable to install on my desktop even though I have uninstalled the previous version, deleted the fluxmedia folder and removed all references to "flux" and "centrafuse" from my regsitry. I saw David's explanation about version numbers, but I haven't seen any guidance for completing the install once this message is encountered. Help would be appreciated.
    Yup. I haven't been able to install RC2 on my desktop either, after removing the previous installation as well as going through the registry and removing any references to anything "flux media" related.

  7. #127
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    Same problem here. I am unable to install on my desktop even though I have uninstalled the previous version, deleted the fluxmedia folder and removed all references to "flux" and "centrafuse" from my regsitry. I saw David's explanation about version numbers, but I haven't seen any guidance for completing the install once this message is encountered. Help would be appreciated.
    Manually deleting the Flux Media folder and sub folders should allow you to install RC2...

    This will not be a problem with anymore releases, All new versions will work with your same RC2 release candidate serial number, no more "invalid license" and requesting a serial number everytime...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  8. #128
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Don't know if it was already reported but the navigation does not really work for me.

    when i navigate somewhere it gets the street correct but not the number.

    When i put in my own address it sends me further down the street. Same when i put in other addresses of people i know

    i'm using the 2006 (destinator 6) maps and i thought they did work in RC1
    my destinator map resource down permanently

  9. #129
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    I just returned from a 2k mile road trip using CF RC2 the entire way and note the following:

    General Impressions:

    I must say I'm impressed. Pleasant surpises were stability, better sound quality and the way IG3 embedded perfectly.

    David, I don't know if you did any thing more with the sound, but it seemed to be crisper. That's not to say that it couldn't still use DSP plug-in support, which I hope is on your future features list, but the sound quality is no longer a deal-killer for me.

    Bugs

    I encountered many of the bugs mentioned in this thread, the most annoying being the sticking key and web browser problems. I see from the update that they have been addressed or are being addressed.

    I had lots of problems with XM using the XMPCR, however. The channels were very slow to load. Even then, the "ALL" portion of the channels only showed through channel 110, the "Talk" portion of the channels showed nothing and it continually forgot my favorites. I'm also unclear on what the "Refresh Channel List " setting in settings is supposed to do. If I click it a window comes up that says "Channel List Refreshing" and the window stays there until I hit OK. It seems to have no impact on the channels, however, and there's nothing contained in the settings box once I hit OK. Can someone explain how that setting works or is supposed to work?


    Overall, good on yer, David and Fluxmedia!

  10. #130
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by midiwall View Post
    "playback of your line in channel un-muted"... umm, I'm confused. I have the "input line to control" defined to the XM plugin in CF, and I haven't done anything else to either mute or unmute any input. It's the only line-in in my system, and XM is the only thing on it.

    Oh... I see what you're saying. But then isn't this a catch-22? The XM plugin needs to know what line to read from (so you tell it in config), but then is the plugin manager actually unmuting the line as it loads the XM plugin?

    I'll play with it some more this morning. Thanks David.
    Just saying when Centrafuse loads up, try to then load up the windows mixer and look in the playback controls... See if the line-in is un-muted, it should be muted and stay muted... Centrafuse is not un-muting it, but if it was already un-muted it might have stayed that way, then causing you too hear two audio sources...

    note: If you hit pause you should not hear any audio, if you do then it's not coming from Centrafuse.. After you pause, unplug the cable from line-in, if the audio stops immedietaly, then your line is un-muted and it should not be... I have it on my list to mute the line you set to control on load of XM...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. New Release, Centrafuse RC1 (1.7)
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 62
    Last Post: 08-02-2006, 01:14 PM
  2. Centrafuse 1.6 Bugs
    By Mbai2 in forum CF Bug Reports
    Replies: 57
    Last Post: 05-10-2006, 11:30 AM
  3. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 08:03 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 10:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •