Page 19 of 23 FirstFirst ... 91011121314151617181920212223 LastLast
Results 181 to 190 of 226

Thread: Centrafuse RC2 Bugs

  1. #181
    VMS
    VMS is offline
    Low Bitrate VMS's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    103
    not a VIA problem. Why would it be if RC1 and before was all ok
    Vehicle Media Systems
    Australia Car PCs www.vmscarpc.com.au

  2. #182
    Constant Bitrate urosbe's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    179
    Quote Originally Posted by VMS View Post
    not a VIA problem. Why would it be if RC1 and before was all ok
    It was before too... since implemented logaritmic...

  3. #183
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    142
    I had negative speed today in metric

    Was driving 60km/h and it said -6 km/h in the CF bar, the speed in CF, was saying 60km/h

    One more thing david, why are CF only showing 3-4 POI, if i sellect museums, where i live there are 3.

    If i do it directly in CF, its showing lot more, i think that your CF only shows the POI in 10km in radius.

  4. #184
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    54

    fast-forward

    Fast-forward within songs is broken. Isn't this supposed to be working now?

  5. #185
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    How is it broken? Mine fast-forwards all the time (even when I don't want it to , damn sticky buttons)

  6. #186
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    54
    I have the broken single-click turned off. The problem is the forward button is overloaded to work as skip track as well as fast-forward, it appears. This works VERY BADLY with touch-screens. It always skips the track instead. Can't we just have our separate fast-forward and track-forward buttons back?

  7. #187
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    ? ...so it isn't "broken" you just have trouble doing it with your touch screen?

    It works for me most of the time (except it sometimes skips on release due to the "sticky button" bug I was referring to). That is to say, I believe the re-press on release issue is part of the same stick-button bug which is fixed in the next release. This has nothing to do with single-click either.

    I agree though that separate FF/REW buttons would be better. I want to be able to tap next-track repeatedly without fear that a 100% CPU usage could interpret my clicks as a hold. More importantly, I'd rather have a clickable progress-bar than FF/REW at all (though both would be nice, still not combined with my next-track button though).

  8. #188
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by clemen View Post
    I had negative speed today in metric

    Was driving 60km/h and it said -6 km/h in the CF bar, the speed in CF, was saying 60km/h

    One more thing david, why are CF only showing 3-4 POI, if i sellect museums, where i live there are 3.

    If i do it directly in CF, its showing lot more, i think that your CF only shows the POI in 10km in radius.
    I know about the speed issue and I'm fixing it...

    Not sure what you are saying about the POI... Is CF showing to many or too few? It does show them only within a radius of your location, I will have to look this up I leave it at the default...

    I also filter out POI categories that have no locations in the radius to make the list smaller...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  9. #189
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by Merzbow View Post
    I have the broken single-click turned off. The problem is the forward button is overloaded to work as skip track as well as fast-forward, it appears. This works VERY BADLY with touch-screens. It always skips the track instead. Can't we just have our separate fast-forward and track-forward buttons back?
    make sure you don't have hold and right click turned on in your touch screen drivers, this will cause issues like you are describing...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  10. #190
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by RPM_VR4 View Post
    ? ...so it isn't "broken" you just have trouble doing it with your touch screen?

    It works for me most of the time (except it sometimes skips on release due to the "sticky button" bug I was referring to). That is to say, I believe the re-press on release issue is part of the same stick-button bug which is fixed in the next release. This has nothing to do with single-click either.

    I agree though that separate FF/REW buttons would be better. I want to be able to tap next-track repeatedly without fear that a 100% CPU usage could interpret my clicks as a hold. More importantly, I'd rather have a clickable progress-bar than FF/REW at all (though both would be nice, still not combined with my next-track button though).

    this is working much better now that I tracked down the sticky button issue... I can now get on my M10000 and click next really fast and it does not fastforward ever...

    I will not be adding back seperate buttons, but I'm still considering a slider, but not sure how to implement it the best way yet and I'm focusing on fixing all the bugs first, then we will get back to features....

    I had a problem with adding too many features... time for some stability

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. New Release, Centrafuse RC1 (1.7)
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 62
    Last Post: 08-02-2006, 01:14 PM
  2. Centrafuse 1.6 Bugs
    By Mbai2 in forum CF Bug Reports
    Replies: 57
    Last Post: 05-10-2006, 11:30 AM
  3. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 08:03 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 10:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •