Page 3 of 23 FirstFirst 12345678910111213 ... LastLast
Results 21 to 30 of 226

Thread: Centrafuse RC2 Bugs

  1. #21
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    95
    Yeah, I'm hearing a lot of the double beeps as well. RC2 still seems a bit buggy on my end. Some of the external apps that I load in do not fully close sometimes. I find myself clicking around to close it.

    Also, I have a suggestion to make....an alternative to the button layout settings... On the main screen if you hold down one of the buttons for 5 seconds, a dialog could pop up asking you to assign that button a function. I just thought that might be easier instead of having to do it in the settings.

  2. #22
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    This is the way it's suppose to work, I will look into the play now button to see if I can find the problem... If you go into one album does it play all the albums, or just that album?

    david
    Yes, if I drill down far enough so I see the list of songs from a single album and then hit the Play button, it queues up all of those songs. It appears the only places it doesn't work as expected is when I'm looking at Artists\<specific artist> (where I'd expect it to play all albums for that artist) and Genres\<specific genre> (where I'd expect it to play all albums for all artists within that genre).

  3. #23
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    BUG: When you rename an application, you have to exit setup and re-enter for the main-list to update the name.

    REQUEST: More hot-keys. Specifically, "Y" or [Enter] for Yes and "N" or [Esc] for No in Yes/No Prompts. "+" and "-" work in screens with +/- buttons (setup).

  4. #24
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by sivart321 View Post
    here is that phone control error... I spent an hour or so getting the serial conection to work properly, and then continued through the wizard...I end up with this as soon as I enable phone control.



    here is the newest error.log file
    This may happen if the uninstall has left some files in the PhoCo folder for any reason.
    Do this: Backup the PhoneCtl.Config.xml from PhoCo folder, uninstall CF, wipe out the directory then re-install.
    Put the backupd PhoneCtl.Config.xml back in the PhoCo folder, create a file called "wizard" (without extension) within the PhoCo folder and you'll be fine.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  5. #25
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    Quote Originally Posted by L-U-R-C-H View Post
    On the main screen if you hold down one of the buttons for 5 seconds, a dialog could pop up asking you to assign that button a function. I just thought that might be easier instead of having to do it in the settings.
    This is an awesome idea!

  6. #26
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    Quote Originally Posted by L-U-R-C-H View Post
    On the main screen if you hold down one of the buttons for 5 seconds, a dialog could pop up asking you to assign that button a function. I just thought that might be easier instead of having to do it in the settings.
    Gosh, this is just a GREAT idea. It really is!
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  7. #27
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arkansas
    Posts
    166
    Now I'm not sure if this is just me or what... On XM radio, my station lineup shows up and everything and I can click on a station. But after first load, when I click on a station it will play like 10s of the station then stop. No other stations will then play through.

    I was starting to think this was the hardware @ fault so I loaded up RR. All the stations play through fine on RR. Anyone else experiencing this? I haven't had time to play around with it to get the error situated.


    ---- Also: If you click "Refresh Station Lineup" it'll say it's doing so, but will have an OK button at the bottom. If you click the OK button too early you only get a handfull of stations. It seems like it should work like the Loading Library button and show a percentage and not let you click before then, other than a Cancel button?
    Jim
    2012 Honda Pilot (In Progress)
    2010 Honda Accord (After the Pilot)
    2008 Honda VTX1800N

  8. #28
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    95
    Quote Originally Posted by justintime View Post
    Gosh, this is just a GREAT idea. It really is!
    Haha, I knew I would have a good idea at one time or another!

  9. #29
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by tj!2k4 View Post
    I realize that this is probably another "uninstall the previous version prior to installation deal" but when attempting to install RC2 over RC1, I get "Unable to install because a newer version of this product is already installed."

    Oviously RC1 is not newer than RC2, so the message should probably tell me to uninstall the old version as opposed to telling me that it's newer.
    The versioning changed with RC2, so this would have happened... The finished commercial version will be 1.0, so RC2 became 0.96 officially...

    I know that is weird, but it was to match logging, the updater, and other various reasons... It shouldn't be a problem moving forward...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  10. #30
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I'm looking into all these issues...

    I like the idea of the 5 second hold down, I will look into it...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. New Release, Centrafuse RC1 (1.7)
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 62
    Last Post: 08-02-2006, 12:14 PM
  2. Centrafuse 1.6 Bugs
    By Mbai2 in forum CF Bug Reports
    Replies: 57
    Last Post: 05-10-2006, 10:30 AM
  3. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 07:03 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 09:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •