Page 4 of 23 FirstFirst 1234567891011121314 ... LastLast
Results 31 to 40 of 226

Thread: Centrafuse RC2 Bugs

  1. #31
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pomona, CA
    Posts
    456
    Another few issues...

    I have gotten the skip button stuck a few more times.

    Also, I am having a TON of problems in the media mode with the CD and USB playlists. I have a DVD drive plugged into a USB converter and upon clicking the CD icon, CF loads all of the media (which I must say is rather slow, and seemingly uneccesary?) I recall in frodoplayer if I went to the CD, everything would appear automatically. There was no loading neccesary. The problem I have is I am using some DVD data discs, and it takes a few minutes to load all of the songs... and I want to say that the music stops playing while its loading?

    Anyway, the real 'issue' comes after it has finished loading and I go back to the HDD media. The counter on CD never increases, but the USB one does. However, once I click USB, it tells me there is no USB device loaded. So I click CD instead, and it starts loading again!! It has done this everytime I have tried using the CD drive.

    More issues with the web browser. Sometimes when viewing pages, the up and down arrows stop working. Only the scroll bar on the side allows me to scroll through the page. THis happens even when I click on the page to bring the cursor out of any text box it may have been in.

    I was unable to duplicate the loading crash I got upon resuming from hibernation, but have since removed the XM plugin until I have it wired up with the new soundcard.

  2. #32
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    Quote Originally Posted by RPM_VR4 View Post
    REQUEST: More hot-keys. Specifically, "Y" or [Enter] for Yes and "N" or [Esc] for No in Yes/No Prompts. "+" and "-" work in screens with +/- buttons (setup).
    ...and I need a hot-key for FullScreen On/Off in Embedded Apps too (Alt-Enter would be my default).

  3. #33
    VMS
    VMS is offline
    Low Bitrate VMS's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    103
    I'm having a sticky click problem where if i click something, it will double click it for some reason. Didn't happen in RC1. For example, if i hit next rack, it will go to the next track then fast forward. If i hit favourates button, it will add the song to favourates and then load the favourates playlists. If i hit up or down, it will start scrolling automatically. I don't have single click on.
    Vehicle Media Systems
    Australia Car PCs www.vmscarpc.com.au

  4. #34
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    Same problem as VMS here....
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  5. #35
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    95
    Same here.

    Also I noticed a few other problems. When I was trying to get the internet page to load and it says "loading", when I hit the back button to go to other menus, the loading dialog was still in the middle of the screen and wouldn't go away.

    Another problem I had when I was in iGuidance... When I held down the full screen button the screen jumped to the media browser and the top and bottom edges of the application were messed up.

    Also, is there a way to make it so that when you close out of centrafuse that it remembers your music selection you were playing? I noticed if I close out of centrafuse and then come back in that I have to reload the music I was listening to.

  6. #36
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pomona, CA
    Posts
    456
    Quote Originally Posted by L-U-R-C-H View Post

    Also, is there a way to make it so that when you close out of centrafuse that it remembers your music selection you were playing? I noticed if I close out of centrafuse and then come back in that I have to reload the music I was listening to.

    I noticed this too. RC1 didn't do this.

    I also have to mention that my XMdirect does not work. It appeared to be working initially, and loaded the channels, and then started to load the song titles. I went back in and selected no device to try and elleviate a different issue, and upon going back and renabling the xmdirect unit, no channel names appear, and nothing loads no matter what settings I change.

  7. #37
    Variable Bitrate bishooman's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Kuwait
    Posts
    234
    i found some bugs

    1- when you are playing video in full screen and you changed the skin so it will go back to media main screen when going to next vedio.

    2- if you are in media viewing photos try to go back to main change skin and hit media again and see what will happen.

    3- holding back button givs a beep after 2 sec but it just function as normal, if you changed the skin it will not give the beep at all.

    4- i can't find go to previous section hot key !!

    5- top bar of NAV, CAM, NOTEPAD, and others (i cant remeber now) should be shiftted up by 3 or 4 pixels.

    6- TV resets setting when CF restarts.

    7- if i am playing video with original Aspect Ratio enabled, when going to next or previous video i have click Aspect Ratio button twice (disable then enable) to get correct Aspect Ratio for file being played.
    We Exist because there is no patch for human Stupidity !!

    We need you ALL Here !!

  8. #38
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    142
    1 -> Cant get a lock in navi, when centrafuse is in Metric mode, only if its in imperial units.

    2-> pressing next song results some time in that the button jams, and stays in fast forward mode, (tryed this 3times now, and never in previus releases)

    3-> Some time when holding down the change skin button, and releasing it too soon, the screen just turns black?

  9. #39
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    142
    4-> the random plays the same song before it has played them all-

  10. #40
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by sivart321 View Post
    I noticed this too. RC1 didn't do this.

    I also have to mention that my XMdirect does not work. It appeared to be working initially, and loaded the channels, and then started to load the song titles. I went back in and selected no device to try and elleviate a different issue, and upon going back and renabling the xmdirect unit, no channel names appear, and nothing loads no matter what settings I change.
    Try to manually delete your satchannels.xml file in the system folder and make sure all your settings are correct and reload...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. New Release, Centrafuse RC1 (1.7)
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 62
    Last Post: 08-02-2006, 01:14 PM
  2. Centrafuse 1.6 Bugs
    By Mbai2 in forum CF Bug Reports
    Replies: 57
    Last Post: 05-10-2006, 11:30 AM
  3. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 08:03 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 10:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •