Page 4 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 31 to 40 of 89

Thread: Centrafuse RC3 Bugs

  1. #31
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by tibby01 View Post
    another one. only really important for testing on the desktop. wouldnt really affect carpc viewing.

    when i have a window already up(like mozilla for instance), and i am not on the welcome cf screen(i.e. im in media, xm, obd, or something similiar) and i try to bring cf to the front of the viewing area the top and bottom blocks containing the quick drop down box(top) and all the audio controls(bottom) do not show up.
    It's a weird design side effect... If you alt-tab to it, it should work... or move your window away and click any of the hidden areas and they will all show up...

    I will look into if I can get this fixed, but as you said I never do testing or run with a bunch of other apps loaded, it's meant for the car...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  2. #32
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    166
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    most likely the kx project drivers causing the issue... others have reported problems with these drivers and Centrafuse...

    david

    what suggestions do you have to fix it? or do you have any plans to fix it? Thanks!

  3. #33
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by hornyleprechaun View Post
    what suggestions do you have to fix it? or do you have any plans to fix it? Thanks!
    I don't even know what kx project drivers are, and if you want to discuss about these issues create a new thread about it specifcally...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  4. #34
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    220
    I am having an issue where the entire system becomes unusable after exiting the exiting full screen vis, otherwise an excellient release
    Attached Files Attached Files
    P4 Celeron 2.2 - 512MB - OPUS 250 - Audigy SE - BU353 - HQCT - No Speakers though :-(

  5. #35
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by ryan-neil View Post
    I am having an issue where the entire system becomes unusable after exiting the exiting full screen vis, otherwise an excellient release
    Are you using the default included skins or another skin that hasn't been updated to RC3 yet?

    Try disabling phone

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  6. #36
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    220
    Default, issue happens both with and without phonecontrol enabled.
    P4 Celeron 2.2 - 512MB - OPUS 250 - Audigy SE - BU353 - HQCT - No Speakers though :-(

  7. #37
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    All your double audio issues are if you are using MIC as your input device, you have it un-muted in the playback section of your mixer... I do not play XM through the windows mixer, but record it to the HD then play it back through the WAV... This is causing all these issues for you... Open your mixer and mute your MIC playback...
    Okay, I muted MIC in the Windows mixer, brought up the WAV level in the CF mixer and life is much better. So you're back on my Christmas card list.

    If you fix the XM channel switch speed issue (dialog boxes to stall for time don't count) I'll send you Birthday cards as well.


    If you disable "Folder Tag Reading" it does not read the tags. The dialog still appears, but should go really fast... compare the speeds between when it is enabled and disabled...
    Yes, it's faster (2 minutes versus 15), but it's still there and you're still sifting through my device. What are you looking for if not to read tags?

    The bottom line of my issue is that CF is making me hit CANCEL to stop it from doing something that I don't want it to do. It's annoying, time consuming and requires extra steps to deal with something that should just be Plug & Play.



    And... Regarding the hang on resume - what objects are you "loading"? One thing I can confirm is that if I reboot, bring up CF in the Main menu (i.e., never touching anything else) then it will resume just fine. The hang "seems" like it has to do with XM.
    :: Mark

  8. #38
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by midiwall View Post
    Okay, I muted MIC in the Windows mixer, brought up the WAV level in the CF mixer and life is much better. So you're back on my Christmas card list.

    If you fix the XM channel switch speed issue (dialog boxes to stall for time don't count) I'll send you Birthday cards as well.


    Yes, it's faster (2 minutes versus 15), but it's still there and you're still sifting through my device. What are you looking for if not to read tags?

    The bottom line of my issue is that CF is making me hit CANCEL to stop it from doing something that I don't want it to do. It's annoying, time consuming and requires extra steps to deal with something that should just be Plug & Play.



    And... Regarding the hang on resume - what objects are you "loading"? One thing I can confirm is that if I reboot, bring up CF in the Main menu (i.e., never touching anything else) then it will resume just fine. The hang "seems" like it has to do with XM.

    I updated the Known Issues list and included all your issues and I will be fixing them...

    Not sure about the hang, doesn't happen for me, but I will try with XM loaded...

    2 minutes compared to 15 minutes is a big improvement... I atleast scan the device and only display the files/formats that Centrafuse supports, that is what it is doing...

    So you don't get a bunch of stuff on your list you cannot even play, so I have to at least go into each directory/subdirectory and get only the files/formats Centrafuse supports....

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  9. #39
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    I updated the Known Issues list and included all your issues and I will be fixing them...
    Thanks.


    Not sure about the hang, doesn't happen for me, but I will try with XM loaded...
    Please do... As I've said, I've only seen it happen after XM has been loaded.


    2 minutes compared to 15 minutes is a big improvement... I atleast scan the device and only display the files/formats that Centrafuse supports, that is what it is doing...

    So you don't get a bunch of stuff on your list you cannot even play, so I have to at least go into each directory/subdirectory and get only the files/formats Centrafuse supports....
    Sigh... I fear that we're going to go back & forth about this like the XM buffer thing.

    2 minutes is a pain. 10 seconds is a pain. Seeing that dialog at all box is a pain.

    My MP3 player is all set... directories are created in the classic scenario of Artist/Album/tracks. I have a music path set in CF that points to the drive letter that's created when I plug the player in. I'm quite happy in wandering my player this way. I don't need CF to know anything more.

    If you're trying to protect CF from attempting to interpret filetypes that it doesn't know, then why aren't you doing this on the local drive each time CF boots? If you're trying to protect the user from themselves, then why not check the filetype when the user tries to play it? Or prescan the list of files you read from disk before you present them in CF's scrollbox?

    Or wait... are you preloading an array of all MP3/WMA files at the time that the device is first seen? You're not really reading the device on-the-fly as a user drills down through subdirectories?
    :: Mark

  10. #40
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    On a happier note...

    From Centrafuse Known Issues, XM Issue #6 "start XM, then go back to media player, XM does not stop playing, selected line must not be muted" is not a bug. This was an issue with my configuration.

    The underlying issue can be solved with documentation defining how CF plays back through the WAV channel and that all other inputs should be muted in Windows mixer.
    :: Mark

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 07:12 PM
  2. Centrafuse 1.6 Bugs
    By Mbai2 in forum CF Bug Reports
    Replies: 57
    Last Post: 05-10-2006, 10:30 AM
  3. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 07:03 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 09:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •