Page 8 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 71 to 80 of 89

Thread: Centrafuse RC3 Bugs

  1. #71
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    As for the favorites... I do not currently sort them, they should be in the order you added them... Would everyone want their favorites sorted by distance like POI? What if you had your favorite favorite at the top, even if it was far away...

    david
    Yes please, since in destinator, pois are in fact favorites, and having it sorted like pois (neares to current position), would be great.

  2. #72
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    columbia, mo
    Posts
    223
    On startup from standy by or cold start, my songs in the manager are gone

    if i load up an album itll play fine, ill turn off the car/comp

    turn it back on and well all the songs that were playing just then are gone

    this happened in rc2 also

  3. #73
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Black Hills, SD
    Posts
    119
    Some of the bugs I have found...

    Controling the rear and sub for me don't seem to work at all. Also setting the sound to different areas have no effect. Only the front channels seem to make any difference. (Realtek ALC850 8-channel AC’97 audio CODEC Setup for 4.1 sound right now.)

    With the phone I have three problems:
    1 - The music won't stay paused it only pauses for a little bit and doesn't wait for me to end the call before playing.
    2 - If the call window comes up and I don't catch it and miss the call. It messes up CF by making that area unselectable and will not refresh when switching areas.
    3 - It never announces the correct name for me. Or last has the last copule of times.. Still not 100% on this one will try later to reproduce.

    Also in the first time run setup, I can't modify any of the button actions. However after the first time setup is completed I can go back and change the button actions.
    Hardware: VIA Epia MS 12000, 512 DDR, 60GB HD, 7" Xenarc, GM-210, Wi-Fi, Bluetooth, Radio Xtreme
    Software: Centrafuse2, Phonecontrol.net, nLite, TopoUSA 5.0, iGuidance, Girder, Winc

  4. #74
    Newbie White 'van' Man's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    23

    RC3 Speed & Postcode

    Hi Everyone...


    Still as with rc2 getting a speed reading (MPH) of anything from -6mph to 38mph...

    It seems to be random too.
    Also the postcode search.... search say GL15 2BW

    GL (display's GL14 ***)
    GL15 2** (displays GL1 5**)

    The code is there but you have to scroll the list to find it...

    Apart from that its great... use it every day (1500 miles a week)

    Thanks David Keep up the great work....

    Steve

    P4 1.7 15" tft ! Mouse & el'cheapo gps (home brew PSU) "Luvlly Jubbly!"

  5. #75
    Variable Bitrate LanoX's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Sydney
    Posts
    280
    Hey David
    I have tried embedding Map Monkey in RC3 but i always opens up as application on its own is it possible to embed the Map Monkey like Notepad is.? I hope you know what i mean ..
    thanks heaps
    [|||||-----] 95% complete

  6. #76
    FLAC alti's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    NY
    Posts
    1,723
    Quote Originally Posted by Floatingpi View Post
    2 - If the call window comes up and I don't catch it and miss the call. It messes up CF by making that area unselectable and will not refresh when switching areas.
    This is also happening to me, however i do not need to miss the call. When i get a call the music stops, the voice says who is calling, but the dialog box that would prompt me to pickup the call or not never actually draws on the screen. Irregardless of whether i answer the phone (using the phones buttons to do so) the area that the phone dialog box would have been drawn on the screen never refreshes after that. I have to kill the cf process in taskmanager..

    The buttons out side of the rouge dialog box area work fine (vol, musc control, menu ect) but if i press the X to exit the confirmation dialog box is covered by the rouge phone box and cannot be used. (so then it is effectively locked up)

    CF will keep updating its screen and playing music ect...

    I tried killing the phonecontrol process in the task manager but that did not have any effect, the only way i can get out is to kill the CF process

    I use a sony ericsson s710a (select s700i in phoneco setup), I do not have a bluetooth headset and selected do nothing with headset in the phone control setup.

    oddly enough it worked once or twice when i first setup CF RC3 the only thing I can think of that I changed since then was the DUN settings for my phone as I was tring to figgure out the already noticed and posted bugs there.. I have the DUN working with the dialog box for that displaying properly, I only sometimes get the hang after it connects....
    My Install

    Software:
    CFiG v1
    iGuidance Plugin for CF

    CarShell
    Working shell for a CarPC

    StopWatch
    StopWatch plugin remade for centrafuse RC1

  7. #77
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by alti View Post
    This is also happening to me, however i do not need to miss the call. When i get a call the music stops, the voice says who is calling, but the dialog box that would prompt me to pickup the call or not never actually draws on the screen. Irregardless of whether i answer the phone (using the phones buttons to do so) the area that the phone dialog box would have been drawn on the screen never refreshes after that. I have to kill the cf process in taskmanager..

    The buttons out side of the rouge dialog box area work fine (vol, musc control, menu ect) but if i press the X to exit the confirmation dialog box is covered by the rouge phone box and cannot be used. (so then it is effectively locked up)

    CF will keep updating its screen and playing music ect...

    I tried killing the phonecontrol process in the task manager but that did not have any effect, the only way i can get out is to kill the CF process

    I use a sony ericsson s710a (select s700i in phoneco setup), I do not have a bluetooth headset and selected do nothing with headset in the phone control setup.

    oddly enough it worked once or twice when i first setup CF RC3 the only thing I can think of that I changed since then was the DUN settings for my phone as I was tring to figgure out the already noticed and posted bugs there.. I have the DUN working with the dialog box for that displaying properly, I only sometimes get the hang after it connects....

    Which skin are you using? The dialog should never not show you the image...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  8. #78
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Good morning Mr. David! I have a piece of additional info and two "something new"s for ya':
    • CF is setting MIC Level to 50 on start.

    • Startup location shows blank if configured for anything other than "Main Menu". I think it's literally "anything" - it's everything I've tried so far. This is a display-only bug, and will show itself after setting the option, then exiting CF and restarting.

    • Additional info: The "mouse cursor on after hibernate" isn't really "after hibernate", but something is definitely turning it back on. I THINK it has to do with CF not turning it off after a missing the subclassing of an external application. i.e., I have a couple of apps that load fairly slow on my machine, slow enough that seemingly CF is timing out on waiting for them so it won't try to subclass them. When this happens, it doesn't know when the app terminates, so I _think_ it misses turning the mouse cursor back off. I'm still playing with it.
    :: Mark

  9. #79
    FLAC alti's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    NY
    Posts
    1,723
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    Which skin are you using? The dialog should never not show you the image...

    david
    onyx (reg not blue) day and night... I believe it happens with both, I know it happens with the day skin... I will test the night one..
    My Install

    Software:
    CFiG v1
    iGuidance Plugin for CF

    CarShell
    Working shell for a CarPC

    StopWatch
    StopWatch plugin remade for centrafuse RC1

  10. #80
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Hey David -

    What thread would you like to see suggestions in?
    :: Mark

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 07:12 PM
  2. Centrafuse 1.6 Bugs
    By Mbai2 in forum CF Bug Reports
    Replies: 57
    Last Post: 05-10-2006, 10:30 AM
  3. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 07:03 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 09:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •