Page 12 of 14 FirstFirst ... 234567891011121314 LastLast
Results 111 to 120 of 136

Thread: Centrafuse RC3.1 Bugs

  1. #111
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by justintime View Post
    OK, cool... did not see this listed in the Bug Fixes for RC4 though... no biggie, it is not critical at all.
    I tested and couldn't reproduce actually after I said that... once random is highlighted I can drag windows ontop of it and it always repaints properly...

    We will see if it's still there after RC4...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  2. #112
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    An observation rather than a bug: It takes a really long time for CF to shut down when a large playlist is loaded - about two minutes for a 6k song playlist. Shut down was very prompt in the last version.
    This is the fix for it not remebering your playlists... It was not giving it enough time to save it, so it didn't show back up next time...

    Now I wait until the playlist is saved before it can close, therefore your playlists will no longer disappear...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #113
    Newbie LEiPiE's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    The Netherlands
    Posts
    35
    Very small skin-related bug:

    (click for bigger picture)
    Seems to only happen with the play/pause button in both Onyx WS day and night. My guess would be a miscalculation 'cause the skin's made for 800x400 (or something like that ) and I'm running it on 1024x768. Strange thing is that I haven't seen this on any other button. Come to think of it, I think this also happened in previous RC's? Also: it doesn't happen all the time. I'll try to get a better error description
    CarPC: "Carma" (Car Audio & Route Management) (about 70% ready)
    P4 1.8GHz / 512MB / 4GB CF
    Asus TVFM + B/W camera
    15" touchscreen 1024x768
    BU303
    2x 100Ah
    reinstalling

    And all this in a Dutch 1972 CitroŽn HY van called "MurpHY".

  4. #114
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    I tested and couldn't reproduce actually after I said that... once random is highlighted I can drag windows ontop of it and it always repaints properly...

    We will see if it's still there after RC4...

    David,

    The ONLY way I can reproduce this (and consistently) is by brining up the Web browser with my Nexus skin. My Web Broswer skin covers the bottom controls in the screen when in fullscreen mode. So apparently THAT in particular causes the underlying controls not to refresh properly. Perhaps it is a bug in the Web plugin?
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  5. #115
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    another known bug in 3.1 that I did not see in the RC4 Release notes:

    Title scrolling is not working correctly! Sometimes, when you play a song with a long name, the title starts scrolling in a very strabge manner... it scrolls to the end, and then it loops through the last 4 steps of the scroll procedure.

    Try it out with a long name and see what I mean. It works for SOME long names, and it fails for others. I cannot find a pattern. It was not happenning in RC3.0
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  6. #116
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    columbia, mo
    Posts
    223
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    This is the fix for it not remebering your playlists... It was not giving it enough time to save it, so it didn't show back up next time...

    Now I wait until the playlist is saved before it can close, therefore your playlists will no longer disappear...

    david

    eh? i load up albums most of the time some are 33 songs, some are 15, and neither of them save, how do you know its saved?

  7. #117
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    This is the fix for it not remebering your playlists... It was not giving it enough time to save it, so it didn't show back up next time...

    Now I wait until the playlist is saved before it can close, therefore your playlists will no longer disappear...

    david
    Okay, I see. I hate to complicate your life any further, but I'm wondering if it would be possible to provide an option in settings to choose between saving playlists upon exit and not saving playlists upon exit. I routinely listen to playlists with many thousands of songs. One of my regular lists is 13,000 songs. Yesterday when I tried to exit with the 13,000 song list loaded I waited about five minutes and CF never did exit. I wound up having to do a reboot and when I got back into CF all my CF buttons and settings were gone. I had to reinstall CF to get back into business.

    I do have a relatively powerful computer, so I'm wondering why it takes so long to save the lists. I don't know if there's anything you can do to decrease save time, but if you can't it seems the save/don't save option in settings would be a help. I know other users listen to very large playlists and am surprised noone else has mentioned this issue.

  8. #118
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    columbia, mo
    Posts
    223
    even with small playlists as in 10 songs, dont even save, i always wait till my computer shuts down

  9. #119
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,788
    Quote Originally Posted by Bboy_jon View Post
    eh? i load up albums most of the time some are 33 songs, some are 15, and neither of them save, how do you know its saved?

    You know it's saved if the same list is loaded when you restart CF.

    I played around a little more. You're right - saving isn't totally consistent. For me, smaller playlists seem to save and load consistently; however, when I load my 13k song list onto my desktop, exit CF (takes about 45 seconds to exit) and restart CF the playlist is not present. My 6k song list does appear to save and reload properly.

    Update: Playlist save, even of my big list, seems to work fine in my car; it just takes a long time to exit CF (close to two minutes for 13k song list). Ultimately, hibernation is likely going to make this a minor issue for me, especially if David is able to add the option to not save playlists upon exit. I can't do much with hibernation until the XM hibernation issue is resolved, however.

  10. #120
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,114
    Quote Originally Posted by LEiPiE View Post
    Very small skin-related bug:

    (click for bigger picture)
    Seems to only happen with the play/pause button in both Onyx WS day and night. My guess would be a miscalculation 'cause the skin's made for 800x400 (or something like that ) and I'm running it on 1024x768. Strange thing is that I haven't seen this on any other button. Come to think of it, I think this also happened in previous RC's? Also: it doesn't happen all the time. I'll try to get a better error description
    I see it at each release since Version 1.6....I wondered it was due to my non standard resolution...

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 07:12 PM
  2. Centrafuse 1.6 Bugs
    By Mbai2 in forum CF Bug Reports
    Replies: 57
    Last Post: 05-10-2006, 10:30 AM
  3. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 07:03 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 09:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •