Page 6 of 14 FirstFirst 1234567891011121314 LastLast
Results 51 to 60 of 136

Thread: Centrafuse RC3.1 Bugs

  1. #51
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by midiwall View Post
    Thank you!


    Yes, it definitely is. THIS is the cause of my reported issues with the audio from (my) XM "doubling", i.e., I hear the direct playback from the XM receiver (via the MIC input) and the delayed playback from the WAV output.

    fwiw, it's happening on return from hibernate as well. i.e., not just on CF startup.
    So it just doesn't set it to 50, but actually un-mutes it? It should be getting muted...

    I will check it out...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  2. #52
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by VMS View Post
    Not the visual, i've just deleted all the vis and still got the error, i think its in the skin.
    The one guy who fixed it was using an old skin... If you are using the default skins in RC3.1, those will not be the problem... If you try to use any non RC3 skin it will fail for sure...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #53
    ont
    ont is offline
    Newbie
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    32
    david,
    is there a posibility to let me know what I need to change in my skin's xml to make it compatible with rc3? I just don't want to completly rework the xml to fit every CF release, just so that this bug does not happen!

  4. #54
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by ont View Post
    david,
    is there a posibility to let me know what I need to change in my skin's xml to make it compatible with rc3? I just don't want to completly rework the xml to fit every CF release, just so that this bug does not happen!
    just run a compare against the files... there were hardly no change from RC2 to RC3, but if yours goes back to RC1 there were some changes...

    check the image folders, there are a few new images...

    any simple XML file DIFF program will let you know what changed...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  5. #55
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    So it just doesn't set it to 50, but actually un-mutes it? It should be getting muted...

    I will check it out...
    Just to be sure we're on the same page about this...

    When you say "unmute", I'm thinking that you mean in the Windows mixer, right? If so, then yes. If there's some sort of a mute function within CF itself, then I don't know about it.
    :: Mark

  6. #56
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by midiwall View Post
    Just to be sure we're on the same page about this...

    When you say "unmute", I'm thinking that you mean in the Windows mixer, right? If so, then yes. If there's some sort of a mute function within CF itself, then I don't know about it.
    basically when you set your XM line-in channel Centrafuse is suppose to mute it for you, so it wouldn't matter if it was at 50 or 0 or whatever... It's all about the recording section of the mixer, which I also set and auto select so I can record into the buffer and playback through Centrafuse...

    This gives the pause/play/rewind and the ability to modify the XM sound with the EQ...

    I guess it's not muting for you for some reason, it does on my M10000, but I have it on my list to look into...

    I also think I found a way to speed up the XM channel changing I just have to setup all my XM hardware and get back into XM mode and get all those XM bugs knocked out...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  7. #57
    Newbie bowtie4532's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Little Rock, AR
    Posts
    12
    My Line In is going to 50 when I go to XM and it is distorted. I am not getting doubling, just too loud. I have to go to the Mixer and turn down the line in and that fixes it, until I go back in to XM and the line in goes right back to 50 and the distortion is back.
    97 Firebird 7" Lilliput Touch Screen
    AMD Athlon 3800+ DSATX
    Centrafuse RC5
    PPC 6700 Sprint Phone w/Bluetooth
    Bluetooth GPS

  8. #58
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by bowtie4532 View Post
    My Line In is going to 50 when I go to XM and it is distorted. I am not getting doubling, just too loud. I have to go to the Mixer and turn down the line in and that fixes it, until I go back in to XM and the line in goes right back to 50 and the distortion is back.
    Hmmm...

    David, I wonder if this _isn't_ SAPI related, but is more directly tied to which line the XM module is expecting input on?
    :: Mark

  9. #59
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by midiwall View Post
    Hmmm...

    David, I wonder if this _isn't_ SAPI related, but is more directly tied to which line the XM module is expecting input on?
    It most likely is... I do set the level for record when you use Radio or XM... I guess I should make this configurable or maybe remember what you set in the mixer...

    Let me think on it...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  10. #60
    Newbie bowtie4532's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Little Rock, AR
    Posts
    12
    Yeah make it remember what I set it on would be the best for me. That is the only problem that I am having. Keep up the good work David!
    97 Firebird 7" Lilliput Touch Screen
    AMD Athlon 3800+ DSATX
    Centrafuse RC5
    PPC 6700 Sprint Phone w/Bluetooth
    Bluetooth GPS

Similar Threads

  1. New Release Centrafuse 1.20
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 10-10-2007, 07:12 PM
  2. Centrafuse 1.6 Bugs
    By Mbai2 in forum CF Bug Reports
    Replies: 57
    Last Post: 05-10-2006, 10:30 AM
  3. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 07:03 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 09:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •