Page 10 of 12 FirstFirst 123456789101112 LastLast
Results 91 to 100 of 114

Thread: Centrafuse RC4 Bugs

  1. #91
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MD, USA
    Posts
    129
    well, didnt see these in the list of known issues.

    -all of the actions are very delayed. switching to visualization screen in rc3 was almost instant, now there is about a 4 second wait before it gets there.

    -exiting the vis. screen by tapping anywhere will also cause your tap to register in cf. for example, i hit the vis. screen to exit and it simultaneously selects another song that was where i tapped.

    -im not able to adjust my volume. maybe its something i did, but it worked fine in rc3 and now the bar will fluctuate, but remain at its beginning state, which is whatever i set it at in the start up volume plugin. i tried getting rid of the plugin and it still happens. i didnt go back through windows to double-check things though.

    -i have mine running as system shell, but it does not boot up so. goes straight to windows desktop. also, when i exit cf with this option checked, it loads up a bunch of other windows. explorer, my wireless signal window, and 1 or two more i cant remember off the top of my head.

  2. #92
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    David,

    I have tried the DVD pause in my car using multiple DVDs and it doesn't work. As I said above, it works fine on my desktop. Any idea what might be going on?
    different DVD codecs? Different drivers?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #93
    SOS
    SOS is offline
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    187

    Visualization

    Very sorry if I am repeating this, thought I already posted it, but canīt find the post, so maybe I just thougt about it :-)

    When you start up CF and have music set to auto-play, it only auto-starts music if you automatically start up in Media, it use to autostart music no matter what section you started up in.

    When you start up CF, it ALWAYS shows thumbnail visualizations running in the media section, eventhough I disabled it, it returns after a restart of CF. Shouldnīt it remember that I choose not to see them?
    /SOS/
    XP Pro, CF 2.0-newest| Pioneer HU with 7" flip-out (EQ, Surround)
    Epia V10000 + nVidia FX5200, Opus 150w, 7" Lilliput, DVD* SlotIn, Wavelan, Bluetooth, GPS, WebCams, DVB-T


  4. #94
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    Quote Originally Posted by SOS View Post
    When you start up CF, it ALWAYS shows thumbnail visualizations running in the media section, eventhough I disabled it, it returns after a restart of CF. Shouldnīt it remember that I choose not to see them?
    This has happened to me too with previous releases... it seems that all of a sudden something gets corrupt, and then it default sot visuals forever.

    My solution has been to delete the main.dat file (back it up if you want), and then run the RC4 installer MSI file again. It will create a new DAT file for you. You will need to reindex your music library.
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  5. #95
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by justintime View Post
    This has happened to me too with previous releases... it seems that all of a sudden something gets corrupt, and then it default sot visuals forever.

    My solution has been to delete the main.dat file (back it up if you want), and then run the RC4 installer MSI file again. It will create a new DAT file for you. You will need to reindex your music library.
    It would be in the settings.xml, make sure this file is not corrupted and still valid XML...

    both your visual and auto starting music should be working...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  6. #96
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    100
    Does anyone use S3 Suspend-to-RAM when leaving their car? I've started doing this and found that Centrafuse slows down MASSIVELY after suspend and resume. After a fresh reboot, it's quick and responsive, but button clicks are at least a full second delayed after being suspended. It appears to get worse after successive suspend-and-resume cycles. Closing CF and reopening it doesn't solve the problem, so it may be a Windows issue and not a CF one.

  7. #97
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by zerodb View Post
    Does anyone use S3 Suspend-to-RAM when leaving their car? I've started doing this and found that Centrafuse slows down MASSIVELY after suspend and resume. After a fresh reboot, it's quick and responsive, but button clicks are at least a full second delayed after being suspended. It appears to get worse after successive suspend-and-resume cycles. Closing CF and reopening it doesn't solve the problem, so it may be a Windows issue and not a CF one.
    That does not happen on my system... might be one of your system drivers that isn't working well with suspend/hibernation...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  8. #98
    SOS
    SOS is offline
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    187
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    It would be in the settings.xml, make sure this file is not corrupted and still valid XML...

    both your visual and auto starting music should be working...

    david
    My friend has the exact same problem with the music, now these were both fresh out of the box CF installs.... He complained about it, so it was the first thing I checked after installing RC4 on a fresh XP install and new PC.
    /SOS/
    XP Pro, CF 2.0-newest| Pioneer HU with 7" flip-out (EQ, Surround)
    Epia V10000 + nVidia FX5200, Opus 150w, 7" Lilliput, DVD* SlotIn, Wavelan, Bluetooth, GPS, WebCams, DVB-T


  9. #99
    SOS
    SOS is offline
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    187
    Put some phone bugs here, not sure whether the post was best here or there :-)

    Phone Plug-In bugs / features
    /SOS/
    XP Pro, CF 2.0-newest| Pioneer HU with 7" flip-out (EQ, Surround)
    Epia V10000 + nVidia FX5200, Opus 150w, 7" Lilliput, DVD* SlotIn, Wavelan, Bluetooth, GPS, WebCams, DVB-T


  10. #100
    Newbie theflygtiguy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bellevue, WA
    Posts
    30

    Xm Pcr

    So My XM PCR Arrived today.

    i got this to work quite quickly in XP... This however is not working in centrafuse.

    i went into settings, and selected satellite radio.
    i selected XM PCR as the xm device and "line" as the input.

    after i clicked save, a number of things went weird.

    1. i clicked on XM radio, and the xm did not play, the song titles did not come up and no sound was coming out.
    2. after i would click on one of the centrafuse buttons, the sound from the click would start to echo over and over, getting faster and faster... the more times i would click a button it would get worse.

    i removed centrafuse alltogether and reinstalled it with ONLY the XM part configured, and this still was doing the same thing!! Even in the settings menu, the sound from clicking the button would echo over and over. And again... nothing playing from XM.

    however, i was able to play from the XM software with no issues.

    ______________
    Epia M1000 board
    Sound Blaster Creative Live 24bit external card
    XM PCR
    ______________

    I hope that someone can repro this, otherwise, please let me know what sort of things i can give you to help you with this.
    Audi A8L
    CENTRAFUSE
    EN15000, 1g DDRII | 200g Media | Bluetooth
    Rear Camera | Dvd | Edge | Nav | Internet | XM
    www.mkippen.com

Similar Threads

  1. Centrafuse RC3.1 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 135
    Last Post: 10-06-2006, 06:11 PM
  2. Centrafuse RC4 Release Notes
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 09-29-2006, 04:27 PM
  3. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 08:03 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 10:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •