Page 7 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 61 to 70 of 75

Thread: Centrafuse RC4.2 Bugs

  1. #61
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7

    Failed to load resources from resources ... etc

    XP Home (minimized, nLite), Dutch, Dotnet 1 till 3, PIII, 666, 250Mb, latest CF, default skin
    At first got the error when trying to build a library
    Lowered the amount of files, error happened a little while after building the library.
    Saw on the forum the same error appeared in 3.x and had to do something with viz ? Didn't know what was meant exactly, but got rid of the buttons I don't need in the main. Surprise was great when I was able to build the library, and play for more than 2 hours.
    Funny thing is, I played around with CF for a while BEFORE I tried to build the library. I played around with the settings for the navigation, no error came up, and this took me a couple of hours.
    There's one thing I'll try (cuz CF didn't give any error at all at my other machine, an AMD64 3400 though), reinstall the whole windows bunch (FULL) and stick to dotnet 1.1. See what it gives, won't be for today I suppose.
    Any idea is welcome

  2. #62
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    I've had to reinstall CF a couple of times since RC4.2 was released. After a day or two of use, it brings me to the Setup screen again and I have to reinstall to get things to work.

    I'm not sure if this has been reported, but everytime I load my entire music library (about 1450 songs now), and restart the computer, most of the songs disappear from the playlist. The number of song still present in the list after a reboot varies between 50-250 songs.. It almost never resumes the actual song that was playing either.

  3. #63
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7

    Red face

    Quote Originally Posted by nessie View Post
    XP Home (minimized, nLite), Dutch, Dotnet 1 till 3, PIII, 666, 250Mb, latest CF, default skin
    At first got the error when trying to build a library
    Lowered the amount of files, error happened a little while after building the library.
    [....cut]
    There's one thing I'll try (cuz CF didn't give any error at all at my other machine, an AMD64 3400 though), reinstall the whole windows bunch (FULL) and stick to dotnet 1.1. See what it gives, won't be for today I suppose.
    Any idea is welcome
    ok, don't know whether this is uselfull or not,
    installed XP Home Dutch, full, only 1.1, mapsource soft and that's about it, it works like a breeze
    so apparently I removed something critical with my nlite version ... question is: what ?
    cheers

  4. #64
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by nessie View Post
    ok, don't know whether this is uselfull or not,
    installed XP Home Dutch, full, only 1.1, mapsource soft and that's about it, it works like a breeze
    so apparently I removed something critical with my nlite version ... question is: what ?
    There have been a few discussions about nLite versions, and the net result is that CF is hooked into enough stuff that it's not really worth the headaches to figure out what you can get away with ripping out.

    Thee last time this was mentioned, someone piped up saying that he's been able to strip something out, but he didn't offer up an nLite config to share.

    Bottom line, I think 99.9% of the CF users are running a full install.
    :: Mark

  5. #65
    Variable Bitrate AlienEclipse's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Dunedin - New Zealand
    Posts
    424
    My last ISO was down to 333MB including ~50MB of drivers. and it works fine with CF 4.2.

    I'm still working on getting it down.
    We are, will have and forever will be...
    But not tommorrow!

  6. #66
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7

    Smile

    Would you be so kind to provide me your conf-settings (supposed you're using nLite) ?
    I might compare with mine then I suppose,
    Thanks in advance,
    cheers

  7. #67
    Variable Bitrate AlienEclipse's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Dunedin - New Zealand
    Posts
    424
    Quote Originally Posted by nessie View Post
    Would you be so kind to provide me your conf-settings (supposed you're using nLite) ?
    I might compare with mine then I suppose,
    Thanks in advance,
    cheers
    Sure. you'll need to rename it by removing the .txt

    EDIT:
    This is for the latest nlite 1.2.1

    I started with XP Corp with slipstreamed SP2
    RyanVM Integrator:
    RVMUpdatePack2.1.4
    RVMAddonsDX9_1.0
    Boooggy_WMP11Addon
    Attached Files Attached Files
    We are, will have and forever will be...
    But not tommorrow!

  8. #68
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by AlienEclipse View Post
    My last ISO was down to 333MB including ~50MB of drivers. and it works fine with CF 4.2.
    Quote Originally Posted by AlienEclipse View Post
    Sure. you'll need to rename it by removing the .txt
    Right on dude... WELL DONE.

    I thought you had given up on this a while back... Obviously I was wrong!
    :: Mark

  9. #69
    Variable Bitrate AlienEclipse's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Dunedin - New Zealand
    Posts
    424
    Its a long and painfull process, but i'm getting there.
    We are, will have and forever will be...
    But not tommorrow!

  10. #70
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I have updated the threads...

    Here they are.

    RC4.3 Release Notes
    Centrafuse RC4.3 Release Notes

    Known Issues
    Centrafuse Known Issues

    All the major issues have been fixed... Still working on the HQCT some and trying to fix a couple of the issues listed under "Known Issues being looked into", I was able to remove a couple from this list, but of course add a couple more at the same time

    I still have to double check some code, package the installer, and test it...

    I know about the serial expiration issue and I'm working hard to get this out fast, but a good release...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Page 7 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. Centrafuse RC4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 113
    Last Post: 10-18-2006, 03:10 PM
  2. Centrafuse RC3.1 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 135
    Last Post: 10-06-2006, 05:11 PM
  3. Centrafuse 1.5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 162
    Last Post: 01-14-2006, 07:03 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 09:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •