Page 4 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 31 to 40 of 86

Thread: Centrafuse RC4.4 Bugs

  1. #31
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by deathduck View Post
    someone please tell me how to get the navigation voice to go off, i have set all the settings with no joy in all releases so far.

    Still got the problem of not saving track position and playlist count
    As a brute force method, you could try renaming the directory "Centrafuse\Common\Interface\Voice".

    The voice can't speak if you take away its fodder.
    :: Mark

  2. #32
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by deathduck View Post
    someone please tell me how to get the navigation voice to go off, i have set all the settings with no joy in all releases so far.

    Still got the problem of not saving track position and playlist count
    If you disable voice prompts and go to voice prompts dialog and remove all the rows, it still gives you prompts? I cannot reproduce this...

    Are you hard shutting off your PC? If you exit Centrafuse with the button and load it again does it remember your settings such as track position? I cannot reproduce this one either...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #33
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    62
    david, i'm not able to view dialled calls when I dial them in Phone. I think there's a similar problem with received calls as well. also, will there be a way to send SMS to a phone number that is not in the contacts?

    also something strange with weather. when i specified Sydney Australia it's ok and picks up the weather details. I specified Kuala Lumpur Malaysia and saved the changes but Weather still contains details for Sydney Australia. Tried restarting CF but still giving me Sydney weather details.

    thanks!

    edit: tried re-entering details again for weather and looks like it accepted the changes now. however, I'm just testing to try and change it back to Sydney Australia and it won't save the changes. very strange.

  4. #34
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by ahew View Post
    david, i'm not able to view dialled calls when I dial them in Phone. I think there's a similar problem with received calls as well. also, will there be a way to send SMS to a phone number that is not in the contacts?

    also something strange with weather. when i specified Sydney Australia it's ok and picks up the weather details. I specified Kuala Lumpur Malaysia and saved the changes but Weather still contains details for Sydney Australia. Tried restarting CF but still giving me Sydney weather details.

    thanks!

    edit: tried re-entering details again for weather and looks like it accepted the changes now. however, I'm just testing to try and change it back to Sydney Australia and it won't save the changes. very strange.
    Your weathe problem is a bug, I will get it fixed...

    Not a bad idea being able to send SMS to phone number not in contacts, added it to my list of things to look into...

    Not sure why you are not receiving dialed/received calls... Does it create an error.log file?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  5. #35
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    62
    i'm not sure if it's an error all together but it's just that when i dial numbers or receive a call from a number it doesn't actually store it in the recevied calls or dialled numbers list that's all. i'll check the log for you and post it somewhere.

  6. #36
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by ahew View Post
    i'm not sure if it's an error all together but it's just that when i dial numbers or receive a call from a number it doesn't actually store it in the recevied calls or dialled numbers list that's all. i'll check the log for you and post it somewhere.
    try going to that folder and hitting the refresh button, if so your phonecontrol config is not not set to auto refresh this phonebook...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  7. #37
    Low Bitrate
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    62
    i tried the refresh button, but it doesn't bring up anything.

  8. #38
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Glasgow
    Posts
    79
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    If you disable voice prompts and go to voice prompts dialog and remove all the rows, it still gives you prompts? I cannot reproduce this...

    Are you hard shutting off your PC? If you exit Centrafuse with the button and load it again does it remember your settings such as track position? I cannot reproduce this one either...

    david

    Will try upload error log, still not taking voice prompts off

  9. #39
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    62
    Bug:

    - On volume change zero sound. No mute but zero sound. Its a problem with the kX drivers, i cant fix it yet. Studied search results without a solution. Would be nice when the volume control could fixed that it works mit kX and with normal drivers.

  10. #40
    Low Bitrate DaKyy's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Finland
    Posts
    106
    Quote Originally Posted by DaKyy
    When I jump from Navigation to Media for example, the mute button toggles and sound mutes. I had this already on the 4.1. This occures almost every time I jump to the media screen from somewhere else. I have an external USB soundcard if that matters.
    This is still existing with 4.4

    edit: almost my whole library of music is now displayed like this: Unknown Artist - Artist - Song. Few songs display correctly. Something is still wrong with id-tags?

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 12-13-2006, 05:17 PM
  2. Centrafuse RC4.4 Release Notes
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 12-10-2006, 10:50 PM
  3. Centrafuse RC4.3 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 28
    Last Post: 12-10-2006, 01:48 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 09:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •