Page 8 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 71 to 80 of 86

Thread: Centrafuse RC4.4 Bugs

  1. #71
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    I can confirm that the WEATHER plugin does not update when in background. You still need to bring it forward to trigger an update of the data.

    Maybe this issue is present only with hibernation? I resume from hibernate every morning, and there is active link to my wifi network upon resume (confirmed, as I can sync my data and do otehr stuff). But if I drive off and check the weather later on, it shows old data, i.e., it has not updated in background.
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  2. #72
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by justintime View Post
    I can confirm that the WEATHER plugin does not update when in background. You still need to bring it forward to trigger an update of the data.

    Maybe this issue is present only with hibernation? I resume from hibernate every morning, and there is active link to my wifi network upon resume (confirmed, as I can sync my data and do otehr stuff). But if I drive off and check the weather later on, it shows old data, i.e., it has not updated in background.
    It runs a timer that checks if there is an internet connection and if there is old data... If old data it should refresh...

    Maybe the timer is running too slow and you drive off? I will make it auto check once on resume from hibernation as well...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #73
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    I'm sure I'm waiting at least 3-4 minutes. I say this because I always have to put the kid in the back seat, strap her, etc. I have the car ON all the time while I do this so it warms up in winter....

    How often does the timer check? If you put a check on resume from hibernation that will probably work.

    HOWEVER, keep in mind there is another bug that I have reported that seems unfixed: Everytime I resume, CF *thinks* there is a connection, even if there is not one. It *always* turns that little connection icon on, for about 25 seconds, and then it turns it off (if there is trully no internet connection), or leaves it on (if there trully is one). Maybe this will conflict with what you are about to do...?

    Quote Originally Posted by veetid View Post
    It runs a timer that checks if there is an internet connection and if there is old data... If old data it should refresh...

    Maybe the timer is running too slow and you drive off? I will make it auto check once on resume from hibernation as well...

    david
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  4. #74
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Glasgow
    Posts
    79
    still got the problem of not being able to remove voice prompts from GPS. Have tried looking in config.xml to see if setting are saved and they are saved as false wich should be ok. If i rename the voice folder i get a beep noise instead. When i have music on in the background the prompts just play under it and dont pause music. Does anyone have a solution? or is anyone else still getting the same problem. This is on a fresh reinstall with 4.4 installed.

  5. #75
    FLAC coucouillu's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    FRANCE
    Posts
    1,117

    BUG in PhoneControl in CF RC4.4

    When I receive a SMS on my phone (which is unread because I still don't have read it), CF (or PHOCO) doesn't know i have receive it until I read it on my phone :

    I receive a SMS
    I don't read it on my phone but I want to read it on my PCCAR with CF
    I hit refresh button...Nothing....

    But if I read the SMS on my phone (it became as "read") and hit refresh button in CF, the SMS appears on CF.

  6. #76
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Slovenia
    Posts
    62
    David, I've still got the problem with crashing CF when I have WiFi enabled. CF occasionally (well, quite regularly, to be honest) crashes with the 'check your setup' dialog with nothing in the error.log. Some people have reported this also a couple of releases ago, but no change in this area. If I disconnect the WLAN dongle, everything works without a glitch. I've disabled all plugins (simply renamed the plugins folder), disabled PhoCo, no difference. Also there's no visuals there anymode (also folder renamed), etc.

    And, btw, that ID3 reading problems, I've seen with 4.4 that it messes up *a lot* (I'm getting tons of bricks instead of the name of the track). If I turn off folder tag reading, everything's much better.

  7. #77
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    MD, USA
    Posts
    129
    this is a really little bug, i even thought about not posting it...

    a few times when i was messing with the sliders in the mixer, the front, rear, and sub sliders vanished after moving the pre one. i want to say that a pop up window appeared at the same time but i cannot remember. maybe the wifi notification one. they come back if you just move the pre again though, so not a huge deal.



    couple more(more important)...

    1. if you go straight from changing the volume immediately to holding down the "next" button to scan the song, it messes up the playback. sort of like the sticky button issue, it continues to fast forward. you can stop it though, and cf is still functional. getting out of media and going back in the songs will play correctly, but the song timer was acting all screwy, jumping all over the place.

    2. lately cf has been crashing on me. says something about setup resources and then just exits. ill try to get an error report for you.

  8. #78
    Constant Bitrate jarred's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Stockton, CA USA
    Posts
    125

    Volume Bug

    This bug has affected me several times since becoming a heavy Centrafuse user. After turning up/down the volume, the volume level dialog box does not close. About 30 seconds later a dialog box appears with the message "failed to load resources from resource file, please check setup." You click the ok on this dialog box and Centrafuse shuts down. You then have to reload Centrafuse.

    It has happened at least three times in the last week.

    Other than that, this has been the best release so far.....

    Thanks in advance,

    Jarred

  9. #79
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by jarred View Post
    This bug has affected me several times since becoming a heavy Centrafuse user. After turning up/down the volume, the volume level dialog box does not close. About 30 seconds later a dialog box appears with the message "failed to load resources from resource file, please check setup." You click the ok on this dialog box and Centrafuse shuts down. You then have to reload Centrafuse.

    It has happened at least three times in the last week.

    Other than that, this has been the best release so far.....

    Thanks in advance,

    Jarred
    That would have to be a never ending thread I assume, which is weird and shouldn't be possible... Does the dialog just stay up or does the volume increase/decrease as well?

    Do you have right click enabled on your touchscreen or is this on a desktop with a mouse?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  10. #80
    Constant Bitrate jarred's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Stockton, CA USA
    Posts
    125
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    That would have to be a never ending thread I assume, which is weird and shouldn't be possible... Does the dialog just stay up or does the volume increase/decrease as well?

    Do you have right click enabled on your touchscreen or is this on a desktop with a mouse?

    david
    This is with my CarPC, using a Snapstream Firefly remote sending keyboard shortcuts to change the volume. I do have a touchscreen and right click is enabled.

    The volume does work when this is occurring, and the bars increase and decrease. However, once the error message comes up it stops responding.

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 12-13-2006, 06:17 PM
  2. Centrafuse RC4.4 Release Notes
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 0
    Last Post: 12-10-2006, 11:50 PM
  3. Centrafuse RC4.3 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 28
    Last Post: 12-10-2006, 02:48 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 10:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •