Page 10 of 17 FirstFirst 1234567891011121314151617 LastLast
Results 91 to 100 of 162

Thread: Centrafuse RC5 Bugs

  1. #91
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    SOnds like an awesome suggestion,

    I think David should consider adding a Crossfade button to the interface. And have it toggle between:
    OFF
    ON
    DIFF ALBUM
    etc...

    A button is key here. Hate having to go back and forth to the settings menu. Imagine if the Random button was burried there too!


    Quote Originally Posted by kftqq View Post
    On the subject of gapless playback and crossfading - is there any way to implement an option of crossfading tracks EXCEPT when the next song being played is the next track on the album? That would be a very cool thing to have
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  2. #92
    Newbie kftqq's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Galway, Ireland
    Posts
    47
    Quote Originally Posted by justintime View Post
    SOnds like an awesome suggestion,

    I think David should consider adding a Crossfade button to the interface. And have it toggle between:
    OFF
    ON
    DIFF ALBUM
    etc...

    A button is key here. Hate having to go back and forth to the settings menu. Imagine if the Random button was burried there too!
    I agree... Button is definitely the way to go here

  3. #93
    SOS
    SOS is offline
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    187
    I have no need for an entire button dedicated to crossfading features. Seems like a waste of space to mee.
    /SOS/
    XP Pro, CF 2.0-newest| Pioneer HU with 7" flip-out (EQ, Surround)
    Epia V10000 + nVidia FX5200, Opus 150w, 7" Lilliput, DVD* SlotIn, Wavelan, Bluetooth, GPS, WebCams, DVB-T


  4. #94
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pomona, CA
    Posts
    340
    Great idea! Also, maybe a button for normalization (hopefully using replaygain)
    Carputer Progress:

    Re-do fabrication of screen [DONE]
    Add mini-USB and micro-USB power from M2-ATX [DONE]
    Teardown PC [100%]
    Add HDMI > VGA converter [0%]

  5. #95
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    Quote Originally Posted by ShawJohn View Post
    If I go into setting via the side menu, edit nav settings... When I click save (settings) it then shows the map over the settings screen with the close button at the bottom, close button removes the bottom row of settings menu buttons and returns to NAV.

    It has done this since RC3 but I have been offline to post due to house move


    POI warning function also warns about every POI And no way to select what is warns for or what it says as a warning!

    Address lookups in NAV still take WAY WAY TOO LONG - 30seconds plus.


    Also still suffering the screen flashing issue on resume from standby and Hibernate. Clicking NAV when button is visible stops it - When all my hardware and PC in house is set up I'll do a video to show this problem for you


    It would also be handy IMO to have back and forward buttons on the playlist thingy on the left in Media player instead of just a back/eject button. You know, so you can skip forwards through playlists, not just go backwards.


    BUMP!

    Is no one from flux reading my posts

  6. #96
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    Quote Originally Posted by justintime View Post
    Imagine if the Random button was burried there too!
    by the way I can't find the repeat button, am I losing something?
    Peugeot 206 1.4 HDi

    Intel Mini-ITX Mainboard
    Celeron 1.2ghz
    256mb DDR-2 533
    80gig 3.5" SATA HDD
    Sb Live 5.1 w/ KXProject Drivers
    M2-ATX
    8" Lilliput TS LCD

    100% installed and working :D

  7. #97
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by Frankino View Post
    by the way I can't find the repeat button, am I losing something?
    Repeat is the third button from the right at the bottom of the UI. It looks like a stylized "x".
    :: Mark

  8. #98
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    Quote Originally Posted by midiwall View Post
    Repeat is the third button from the right at the bottom of the UI. It looks like a stylized "x".
    ok I'm not near my car and I can't check it out but.. wasn't it the random button? and even if it is the repeat button, where is the random then?
    Peugeot 206 1.4 HDi

    Intel Mini-ITX Mainboard
    Celeron 1.2ghz
    256mb DDR-2 533
    80gig 3.5" SATA HDD
    Sb Live 5.1 w/ KXProject Drivers
    M2-ATX
    8" Lilliput TS LCD

    100% installed and working :D

  9. #99
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by Frankino View Post
    ok I'm not near my car and I can't check it out but.. wasn't it the random button? and even if it is the repeat button, where is the random then?
    Oh whoops... okay, so no more posting from me at 6:30 in the morning.
    :: Mark

  10. #100
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by ShawJohn View Post
    BUMP!

    Is no one from flux reading my posts
    I'm looking into your issues and I read this thread, I just usually post when I have questions so the thread doesn't fill up with me saying ok I'll look into it for every single post...

    I'm reading and fixing....

    As for address search speed, they should only be a little slow the very first time you click them, then they are cached and should be pretty much instant...

    I have no idea about your screen flashing, no one else has reported this and cannot reproduce...

    Still working on the warnings for favorites/POI's with Destinator, posted about this many times...

    your first comment about settings is a bug I will get fixed...

    and the other feature additions are good ideas, but I am working on just bugs right now and will take new ideas once I get these bugs worked out...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. Centrafuse RC4.3 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 28
    Last Post: 12-10-2006, 02:48 PM
  2. Centrafuse RC4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 113
    Last Post: 10-18-2006, 04:10 PM
  3. Centrafuse RC3.1 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 135
    Last Post: 10-06-2006, 06:11 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 10:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •