Page 7 of 17 FirstFirst 12345678910111213141516 ... LastLast
Results 61 to 70 of 162

Thread: Centrafuse RC5 Bugs

  1. #61
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    when you go into import cd and the dialog pops up with the options for import, eject, and close, if you hit import, the keyboard pops up but the dialog stays on top blocking half the keyboard...

    also i cant leave the tools menu during or after importing the cd. i had to kill cf manually and start it back up. also, it would be nice to have a progress indicator for the cd import.

  2. #62
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    one more thing, i dont know if its related to the previous phoco glitch, but after i answer a call (using either my handset or the answer button in cf), it doesnt start my music back up automatically when the call is ended. i beleive this used to work.....

  3. #63
    Newbie LEiPiE's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    The Netherlands
    Posts
    35
    Gonna quote myself:
    Quote Originally Posted by LEiPiE View Post
    the mp3 library seems to get messed up a little bit here. I've rebuild it, but get the same problem over and over: some artists have been randomly replaced by other names.
    Looked in the main.dat and the artists are already wrong there, so there's a bug in the building of the library.

    Quote Originally Posted by LEiPiE View Post
    (need to install the PC in my car again to see if satnav and such still work and if I have to complain about the resolution of the Cam plugin )
    Plugged in another cam I had lying around and indeed, I have to complain about the cam resolution again. It is still I guess 320x240 stretched to fill the screen while the card and cam are both full PAL and work flawlessly with the PCTV app that comes with this a bit older Hauppauge PCTV card. Please use the full resolution of the device!! (or make the resolution selectable or something). I can't see as much as I would like for a rear view camera (it is meant as a safety feature as I can't see what's behind my van... am thinking about returning to the old situation of having a separate 7" PAL monitor ).

    And a new bug, unfortunately:
    if an mp3 is playing and you hibernate through the tools->shutdown->hibernate option, upon the next start CF won't be able to play an mp3. I did see the visualisation go into a bit of activity, but the playing time counter doesn't count and there's no sound.
    Need to close CF and start it again to get sound. This is new in RC5, so it wouldn't be fair to blame the crappy onboard C-Media soundcard+drivers here

    And indeed, Cam doesn't remember it was fullscreen earlier.
    CarPC: "Carma" (Car Audio & Route Management) (about 70% ready)
    P4 1.8GHz / 512MB / 4GB CF
    Asus TVFM + B/W camera
    15" touchscreen 1024x768
    BU303
    2x 100Ah
    reinstalling

    And all this in a Dutch 1972 CitroŽn HY van called "MurpHY".

  4. #64
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    LeiPie: Have you recently started using Windows media Player 11 by any chance? (WMP11)
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  5. #65
    Newbie LEiPiE's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    The Netherlands
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by justintime View Post
    LeiPie: Have you recently started using Windows media Player 11 by any chance? (WMP11)
    Not that I'm aware, even better: I don't have it
    WMP10 is installed, but don't think I've run it. Did install PowerDVD 5, but had that on the previous installation as well (around RC1 or so on a completely different machine ).
    CarPC: "Carma" (Car Audio & Route Management) (about 70% ready)
    P4 1.8GHz / 512MB / 4GB CF
    Asus TVFM + B/W camera
    15" touchscreen 1024x768
    BU303
    2x 100Ah
    reinstalling

    And all this in a Dutch 1972 CitroŽn HY van called "MurpHY".

  6. #66
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    This bug has been around for a few versions and should be fixed.

    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    when you go into import cd and the dialog pops up with the options for import, eject, and close, if you hit import, the keyboard pops up but the dialog stays on top blocking half the keyboard...

    also i cant leave the tools menu during or after importing the cd. i had to kill cf manually and start it back up. also, it would be nice to have a progress indicator for the cd import.

  7. #67
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by BLK_GTR View Post
    This bug has been around for a few versions and should be fixed.
    first I heard of it, it's on my list and will be fixed...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  8. #68
    Low Bitrate Gamer64's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Holland
    Posts
    94
    I mentioned a bit earlier (on page 3 of this thread) that the Auto Start Music function does not work.

    Something else that i think has to do with that is the following. It seems that CF is set to default every time on startup. Not the settings, but the complete state. Everytime i (re)start CF i have to manually start the music before it plays, but also, if i set random for music and then close CF and restart it, the random function is also disabled again. This happens with a full reboot and just a manual CF close & start.

    I haven`t had a chance yet with CF to test the NAV because it`s not in my car yet. When CF is closed, is the NAV state also saved? Like if you`re in a planned trip and need to shut down the car to fuel it up?
    If you`re not first, you`re last !

  9. #69
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by Gamer64 View Post
    I mentioned a bit earlier (on page 3 of this thread) that the Auto Start Music function does not work.

    Something else that i think has to do with that is the following. It seems that CF is set to default every time on startup. Not the settings, but the complete state. Everytime i (re)start CF i have to manually start the music before it plays, but also, if i set random for music and then close CF and restart it, the random function is also disabled again. This happens with a full reboot and just a manual CF close & start.

    I haven`t had a chance yet with CF to test the NAV because it`s not in my car yet. When CF is closed, is the NAV state also saved? Like if you`re in a planned trip and need to shut down the car to fuel it up?
    Everything is saved, so something is going wrong on your system....

    Is there an error.log created in the install folder? If so please post it...


    note: It's all saved in the file system\settings.xml, so if this file is not getting written too when you close something isn't working right...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  10. #70
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by Gamer64 View Post
    Something else that i think has to do with that is the following. It seems that CF is set to default every time on startup. Not the settings, but the complete state.
    When you installed RC5, were you coming up from a previous version? If so, which one?

    This sounds a lot like the issues you'd get if you installed CF without first having uninstalled CF _AND_ deleted it's install directory. RC4.4 deletes the directory, but everything prior to that did not.
    :: Mark

Similar Threads

  1. Centrafuse RC4.3 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 28
    Last Post: 12-10-2006, 01:48 PM
  2. Centrafuse RC4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 113
    Last Post: 10-18-2006, 03:10 PM
  3. Centrafuse RC3.1 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 135
    Last Post: 10-06-2006, 05:11 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 09:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •