Page 9 of 17 FirstFirst 1234567891011121314151617 LastLast
Results 81 to 90 of 162

Thread: Centrafuse RC5 Bugs

  1. #81
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pomona, CA
    Posts
    340
    Quote Originally Posted by midiwall View Post
    Fading doesn't cut it though for long pieces that are meant to be listened to as a contiguous piece but yet have track markers for the consumer's sake. e.g., classical volumes and some electronic works.
    Yes, exactly. And, no, there are no gaps in my FLAC or MP3 files, there just is no gapless playback unless my computer is too weak (doubt it). The crossfading seems to work well for live concerts that are all one piece of music broken up, but doesn't work to well for albums that already have crossfading on them between tracks.
    Carputer Progress:

    Re-do fabrication of screen [DONE]
    Add mini-USB and micro-USB power from M2-ATX [DONE]
    Teardown PC [100%]
    Add HDMI > VGA converter [0%]

  2. #82
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    crossfading and gapless playbacks are indeed 2 different things.
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  3. #83
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    I unfortunately found a bug with your new single click dvd feature. If I try and click on a menu item on the dvd title page that is down where the dvd controls and info are, the CF bar pops up covering it, rendering me unable to click on the menu item. Does that make sense?

  4. #84
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    I unfortunately found a bug with your new single click dvd feature. If I try and click on a menu item on the dvd title page that is down where the dvd controls and info are, the CF bar pops up covering it, rendering me unable to click on the menu item. Does that make sense?
    will check it out...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  5. #85
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    725
    Have you changed anything in relation to hibernation? I haven't changed my system at all, but now resume from hibernation takes forever and CF is unresponsive.

    EDIT: I get a phoco setup error on resume, maybe this is the cause.....

    EDIT2: My hub is having issues coming out of hibernation. It's not CF. Sorry for the red herring.

  6. #86
    Newbie
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    9
    I upgrade my Carputer with an ATI Radeon 9550.
    And setup cloning the main Display on the second displays on my Rearseats.
    Also i activate the Theater mode, which plays videos in Fullscreen on the second Display.
    That setup work like charme! But when i close the Video in Centrafuse, or switch back to Music, the Displays aren't cloned anymore on my Reardisplays. They show the first image of the Video.
    I have to close / restart CF to clear the reardisplays.
    Seems the Video-overlay isn't closed when stopping the Video?

  7. #87
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Quote Originally Posted by kranze View Post
    I upgrade my Carputer with an ATI Radeon 9550.
    And setup cloning the main Display on the second displays on my Rearseats.
    Also i activate the Theater mode, which plays videos in Fullscreen on the second Display.
    That setup work like charme! But when i close the Video in Centrafuse, or switch back to Music, the Displays aren't cloned anymore on my Reardisplays. They show the first image of the Video.
    I have to close / restart CF to clear the reardisplays.
    Seems the Video-overlay isn't closed when stopping the Video?
    I do not know much about theater mode, works fine with just multiple monitors or standard TV out...

    will need the hardware to test it out and reproduce...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  8. #88
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    Quote Originally Posted by DaKyy View Post
    This has been around since RC4.2 and david hasn't even listed it as known bugs yet. And I've mentioned it for about three times now (in bug threads) without any reply from david.
    have you tried to manually force "NONE" to the audio line for each plugin? I used to have this problem and I fixed doing this
    Peugeot 206 1.4 HDi

    Intel Mini-ITX Mainboard
    Celeron 1.2ghz
    256mb DDR-2 533
    80gig 3.5" SATA HDD
    Sb Live 5.1 w/ KXProject Drivers
    M2-ATX
    8" Lilliput TS LCD

    100% installed and working :D

  9. #89
    Maximum Bitrate Frankino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy
    Posts
    659
    Quote Originally Posted by hari-bhari View Post
    I unfortunately found a bug with your new single click dvd feature. If I try and click on a menu item on the dvd title page that is down where the dvd controls and info are, the CF bar pops up covering it, rendering me unable to click on the menu item. Does that make sense?
    what abount make fade in when coming back from pause? I's a must do..
    Peugeot 206 1.4 HDi

    Intel Mini-ITX Mainboard
    Celeron 1.2ghz
    256mb DDR-2 533
    80gig 3.5" SATA HDD
    Sb Live 5.1 w/ KXProject Drivers
    M2-ATX
    8" Lilliput TS LCD

    100% installed and working :D

  10. #90
    Newbie kftqq's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Galway, Ireland
    Posts
    47
    On the subject of gapless playback and crossfading - is there any way to implement an option of crossfading tracks EXCEPT when the next song being played is the next track on the album? That would be a very cool thing to have

Similar Threads

  1. Centrafuse RC4.3 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 28
    Last Post: 12-10-2006, 02:48 PM
  2. Centrafuse RC4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 113
    Last Post: 10-18-2006, 04:10 PM
  3. Centrafuse RC3.1 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 135
    Last Post: 10-06-2006, 06:11 PM
  4. Centrafuse 1.4 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 270
    Last Post: 09-27-2005, 10:58 PM
  5. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •