Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 41 to 50 of 74

Thread: Centrafuse 1.1 Bugs

  1. #41
    Constant Bitrate urosbe's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    179
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    The serial you enter from the website is still a trial within a trial... It does remove the dialog, but it just puts it into Beta trial mode, so changing the date could still break the license...
    I have a problem now In settings I realized I had wrong Time Zone. In that case I changed to the right option, Saved and then my hour was wrong (18:05 instead of 17:05). I tried to change it in Centrafuse but it doesn't allow, that's why I closed CF, changed time (+1 hour) and after starting Centrafuse license expired message appears. I have tried for 3 times to completly uninstall it and install again, but "invalid license" all the time. What to do?

    I also found something interesting... I have disabled network adapter (installed drivers but disabled because I am not using it). I also have dial-up GPRS connection via bluetooth to my phone and it was disconnected for sure. Everytime I checked in Centrafuse, there was a green icon on top right corner (the same if I set connection in CF settings). I remember that you said in the future you will check some page and in case you will get reponse, it means the system is "online", otherwise it is offline?

    Uros
    System: VIA EPIA EN15000,512 MB DDRII,M2-ATX,300GB HDD,XENARC 1020TSV,VoomPC case
    USB: Powermate,WinTV+FM,WLAN 54G,Bluetooth,Haicom GPS mouse SIRFIII
    Software: Windows TinyXP Rev06+MinLogon+EWF+HORM+Centrafuse 1.2
    Honda delSol project
    CarDomain

  2. #42
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    I was going to add a page check of some kind, I will look back into this...

    the license issue has been a problem, it is with all trials... Just the other day I had a trial on my WM5 phone and I dropped it an hour after I installed it and my battery fell out... I ended up never getting it to run again on my phone because of the trial thinking I changed the date...

    I should not allow time zone changing in the trial either possibly...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  3. #43
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    121
    are we not able to use iguidance anymore?

  4. #44
    Constant Bitrate urosbe's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    179
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    I ended up never getting it to run again on my phone because of the trial thinking I changed the date...
    Oh come on, there should be a solution. I have just spent 5 hours of fresh installed system with Minlogon, EWF, HORM... everything worked fine till I changed that time zone... probably you write something in registry, because Centrafuse folder is empty after uninstall?
    System: VIA EPIA EN15000,512 MB DDRII,M2-ATX,300GB HDD,XENARC 1020TSV,VoomPC case
    USB: Powermate,WinTV+FM,WLAN 54G,Bluetooth,Haicom GPS mouse SIRFIII
    Software: Windows TinyXP Rev06+MinLogon+EWF+HORM+Centrafuse 1.2
    Honda delSol project
    CarDomain

  5. #45
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    I bet I know what your issue is with XM... The navigation is opening COM1, not XM... Then the port is getting locked and your XM is not working...
    Nice catch! Yeup, XM is now working for me on 1.1.

    Thanks David.



    ARRRRRRGGGGGHHHHHH!!!!!!
    This "Automerge" stuff on vBulletin is going to drive me NUTS! (I know it's not you David, it's mp3car.com)

    I entered the above message at 10am (pacific) this morning, I entered the text below at 2:40pm. Automerge stuck them together - I would bet that if I wasn't complaining about this now, you wouldn't have seen the message below.

    ARGH!



    Quote Originally Posted by veetid View Post
    Lum: I cannot reproduce this blank screen issue nor has it been reported by anyone else... Have you tried it on another computer? Is it just that one machine that does it?
    Guess what?

    My first resume-from-hibernate on 1.1 and... Blank screen!

    I didn't wait for it to come back, I just brought up task manager, killed CF, and restarted.

    I'd never seen it happen before, RC5 doesn't do it. Nothing changed on my system except installing 1.1, then setting Destinator COM port=2 so that it gets out of the way of XM.
    :: Mark

  6. #46
    Low Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Glasgow
    Posts
    79
    Still have the problem of loosing the trak position and aloso begins to loose tracks from the play list after full shutdown and restart. I have been having this problem for the last 3-4 versions and was gonna get fixed in version 5.

    Anyone else having this or is it maybe my windows install?

  7. #47
    Lum
    Lum is offline
    Variable Bitrate Lum's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Liverpool, England
    Posts
    334
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    Not sure what you mean not get the time from GPS... The date and time are read from the system, nothing to do with GPS...

    It just doesn't let you save your changes, just like clicking the date in the systray and not being able to hit ok until you get the full version, that's all...

    what does that also have to do with day/night skins? These are all read from the system as well, confused...

    david
    I was just saying it would be nice if CF could get the time from the GPS rather than the system. It would stop people fiddling your trial period (or at least it would if they wanted navigation)

    In my case it's because there's a problem with my motherboard, even with a new battery it keeps losing it's settings, so I plan to replace the BIOS with one that doesn't use the CMOS for it's settings, in the meantime every resume from hibernate becomes 1/1/2004

  8. #48
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    Why do you ask?!

    Quote Originally Posted by nadforever View Post
    are we not able to use iguidance anymore?
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  9. #49
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    midiwall: Is it going blank everytime or just that one time? Try changing the COM port back to COM1 in Navigation settings and hibernating without loading XM and see if it still happens...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  10. #50
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by veetid View Post
    midiwall: Is it going blank everytime or just that one time? Try changing the COM port back to COM1 in Navigation settings and hibernating without loading XM and see if it still happens...
    It's happened 2 out of 3 cycles that I've gone through. The 2nd time it happened I noticed though that hitting ESC on the keyboard refreshed the screen. Dunno if that was a fluke or not.

    I'll see how the morning resume works out in a bit here, and then I'll try the COM port swap, not loading XM and a hibernate cycle.
    :: Mark

Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. Centrafuse 1.1
    By hodula1 in forum Centrafuse
    Replies: 9
    Last Post: 02-28-2007, 05:11 PM
  2. Centrafuse RC5 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 161
    Last Post: 02-26-2007, 05:00 PM
  3. Centrafuse RC4.3 Bugs
    By veetid in forum CF Bug Reports
    Replies: 28
    Last Post: 12-10-2006, 01:48 PM
  4. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM
  5. New Release CENTRAFUSE 1.1
    By veetid in forum Centrafuse
    Replies: 89
    Last Post: 01-18-2005, 09:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •