Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: CFMapPoint v0.83 release - please give it a try!

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    115

    CFMapPoint v0.83 released - please give it a try!

    http://workspaces.gotdotnet.com/CFMapPoint

    v0.83 hopefully fixes a few more problems w/ MP2K4 and MP2K6 interop.
    I added MP2K4 specific dlls to the distribution.
    This may break MP2K6.
    Please give this a try on fresh machines with MP2K4.
    Then please give this a try on fresh machines with MP2K6.
    Try to install CF and MP first, and *then* install CFMP.
    Try installing CF and CFMP first, and *then* MP.

    Please let me know which combinations are still having problems.
    Please let me know if you find any work arounds by uninstalling and then reinstalling either MP or CFMP.

    v0.83 also includes the following:
    * Fixed MapMoveTo a tad (still "pops" when zoomed in tight)
    * Fixed COM port reader (now resumes after hibernate or other error)
    * Fixed rounding error where GPS was off by many miles

    Pv

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    162
    Sorry paulpv, I have dying to try this out but when my CF 1.6 trial expired I couldn't delete it off of my computer so I could install RC3. Today I am going to completely erase my hardrive instal RC3, and then I will tell you if it works.

    Thanks so much for your hard work! You rock!

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    162
    I can confirm that it does work! Thanks so much paulpv!

  4. #4
    SOS
    SOS is offline
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    187
    Quote Originally Posted by black06stang View Post
    I can confirm that it does work! Thanks so much paulpv!
    You were supposed to tell us which combination you used

    Install order and MapPoint version.
    /SOS/
    XP Pro, CF 2.0-newest| Pioneer HU with 7" flip-out (EQ, Surround)
    Epia V10000 + nVidia FX5200, Opus 150w, 7" Lilliput, DVD* SlotIn, Wavelan, Bluetooth, GPS, WebCams, DVB-T


  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1
    Worked for me

    Windows Xp Pro SP2, Centrafuse Beta, MapPoint 2K4 & 2K6
    Evereything worked except the Nav Menu

  6. #6
    Variable Bitrate Redian's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Connecticut, USA
    Posts
    399
    so it works for mappoint, but i am betting it doesnt work for s/t... does it? (2k6)
    2004 Impreza WRX CarPC Install

    I am willing to host any legal downloads that may benefit the CarPC community - PM for info

    "When you go 0-60 in 4.5 seconds, you don't need a made up character called fast. Thats what makes a Subaru, a Subaru."

    DG4L

  7. #7
    Constant Bitrate
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    162
    I was using Mappoint 2004.

  8. #8
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by SOS View Post
    Install order and MapPoint version.
    Originally (months ago) I went with MapPoint 2006 first, then CF then CFMapPoint Plugin and it fired right up.

    Since then, I've re-installed CF through the beta/RC cycle numerous times and haven't had to touch MP (or the plugin). When I move to a new version of CF, I just drag & drop the CFPlugin over to the new CF folder and continue on without even having to reconfigure.
    :: Mark

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    14
    Hey, I'm brand new to the scene, but...

    I installed centrafuse rc4.2 and cfmappoint then I installed Mappoint 2006 North America. I added the mappoint button to CF, and clicked it. But when I click it, it says

    "MapPoint North America can't run because it is not registered on your system, or it can't be found. Install MapPoint North America and try again."

    Anyone have a solution for this?

  10. #10
    Maximum Bitrate
    Join Date
    May 2006
    Location
    Seattleish, WA
    Posts
    823
    Quote Originally Posted by marshes View Post
    Hey, I'm brand new to the scene, but...

    I installed centrafuse rc4.2 and cfmappoint then I installed Mappoint 2006 North America. I added the mappoint button to CF, and clicked it. But when I click it, it says

    "MapPoint North America can't run because it is not registered on your system, or it can't be found. Install MapPoint North America and try again."

    Anyone have a solution for this?
    Does Mappoint run on it's own? If so, then I had this problem first time out - try re-installing CFMapPoint.
    :: Mark

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Alpha Release: XMPC-CAR for XM
    By gork in forum Software & Software Development
    Replies: 88
    Last Post: 01-11-2006, 01:19 PM
  2. SpeakEasy Voice Recognition - Release 0.9.1
    By ruairi in forum Software & Software Development
    Replies: 11
    Last Post: 06-03-2005, 06:19 PM
  3. When do we move forward 1/100th of a release?
    By wysocki in forum FrodoPlayer
    Replies: 7
    Last Post: 12-07-2004, 02:11 PM
  4. can you give me LCD shop on internet..?
    By helloman in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2004, 11:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •