Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: slider problem (mixer module)

  1. #11
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    pred: You must post this skin!!! That top screen shot is the coolest thing I have ever seen. I LOVE THE COLORS! I don't care what it breaks as long as music works and embedded iGuidance. That's all I use anyway. I didn't even know it was possible to put 3 buttons on each side rather than 5 buttons on the left. I can't wait for a beta of this skin.

  2. #12
    Low Bitrate predator1's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Germany
    Posts
    72
    @justintime this is exactly the same problem just the other way round, maybe we should exchange our sliders

    @rpm vr4 almost everything is possible by editing the xml file but it's a lot of work, just the changes for cf 1.3 took me a week already and i still got to finish some dialogs and rework some parts. i will post a few more screenshots soon maybe i get some good advice for finishing the parts i'm not happy with yet.

  3. #13
    Banned RPM_VR4's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    L.A.
    Posts
    1,893
    Awesome. I can't wait. I'm no good with graphics but I may be able to help tweak the xml if you like (on the other hand, I still have a lot of work to do on SKINbedder v3... I really want a skin like that though. It's awesome!).

  4. #14
    Low Bitrate predator1's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Germany
    Posts
    72
    @rpm vr4: i've uploaded some screenshots now (in new thread)

    @david: am i right thinking the down-state is not used for the radio station buttons? the blue ice skin just uses the two different font colors for down state so i think you just skipped the buttons from main_down.jpg but i use highlighted frames in my skin. could you please enable the down state for a future release? of course other things are more important so just keep it in mind when you got some time left

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Xenarc Problem or Polarity Problem?
    By mbkowns in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2007, 09:57 PM
  2. Official Bug report
    By coyote in forum MediaCar
    Replies: 366
    Last Post: 11-30-2005, 03:50 AM
  3. Mixer Problem
    By nws@basti in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2005, 07:19 AM
  4. YAOP (yet another Opus problem)
    By Frankino in forum Power Supplies
    Replies: 14
    Last Post: 06-19-2005, 12:17 PM
  5. Line In Mute problem with Radio...
    By ShawJohn in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2004, 06:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •