Results 1 to 1 of 1

Thread: Main menu issue...

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pomona, CA
    Posts
    340

    Main menu issue...

    One more thing I can't figure out (I know, only one more?)...

    I made a menu and have the size set as the same as the image I made, yet when it is shown, there are some extra pixels (black ones) that show to the right of the menu. I've looked everywhere and am positive that I have all the numbers right. I attached the actual menu PNG and the screen cap of the problem.

    Thanks
    Attached Images Attached Images   
    Carputer Progress:

    Re-do fabrication of screen [DONE]
    Add mini-USB and micro-USB power from M2-ATX [DONE]
    Teardown PC [100%]
    Add HDMI > VGA converter [0%]

Similar Threads

  1. static menu buttons in 1.6
    By turbocad6 in forum CF Bug Reports
    Replies: 6
    Last Post: 04-10-2006, 03:44 PM
  2. Audio Controls on main menu screen
    By Spawn12336 in forum FP Skins
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2005, 07:56 PM
  3. autohide main menu play buttons?
    By liquid_smoke in forum RR Skins
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2005, 07:44 PM
  4. Main Menu display problem
    By rottrex in forum FP Bug Reports
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2005, 10:57 AM
  5. How to setup gps button in menu
    By Tyrael in forum Media Engine
    Replies: 2
    Last Post: 02-25-2004, 02:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •