Results 1 to 5 of 5

Thread: P2140 seems dead

  1. #1
    Newbie thefreeauction's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Nebraska
    Posts
    46

    P2140 seems dead

    I was going to post this on the CarNetix Support Forums but they are currently down doing software upgrades....

    I just hooked up my P2140 power supply for the first time (bought here through the MP3car store) in my car and had it running just fine. I came back later that day and now it has no power or anything. No blinking lights, no output power, I can't even connect to it through USB with PSUmoni. I've checked and double checked all my connections and they are all good. I have checked the onboard 15 amp fuse and it is good. Has anyone had this problem before?

    I think it's dead, but before I do anything I'd try and ask here first to see if anyone had any ideas or advice on what to check...

    Thanks,
    Dan
    1997 Corvette

  2. #2
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,948
    Start measuring voltage, specifically at the 12v line.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  3. #3
    Newbie thefreeauction's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Nebraska
    Posts
    46
    I have 12.29V DC on the input line. I have 12.29V DC on each side of the fuse. The fuse is good. I have no lights, no 12v output, no fan running, nothing. I have hooked up the ACC wire and still nothing. I should be able to connect to it with PSUnomi with no power to it, correct?
    1997 Corvette

  4. #4
    Low Bitrate Zephrant's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    90
    Did you get this fixed?

    (Starting to worry about all the P2140 threads with no solutions, and no help. Maybe I don't want to go with it...)

  5. #5
    Newbie thefreeauction's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Nebraska
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by Zephrant View Post
    Did you get this fixed?

    (Starting to worry about all the P2140 threads with no solutions, and no help. Maybe I don't want to go with it...)
    I ended up sending it back to the MP3car.com store. They tested it and it was apperently defective so they are sending me another one. So hopefully soon I can get my system going...
    1997 Corvette

Similar Threads

  1. P2140
    By ssteger in forum VaultWiki
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2009, 03:27 PM
  2. CNX-P2140 12v on both outputs
    By rgarjr in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 05-20-2008, 06:47 PM
  3. 19.5v from p2140 set to 20v?
    By jb33 in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 02-16-2008, 02:58 PM
  4. Replies: 21
    Last Post: 09-21-2005, 04:07 AM
  5. M10000 - Dead Dead Dead , 4 hours lol
    By Bikr in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-23-2004, 01:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •