Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 11 to 20 of 64

Thread: TVplugin for all engine! (FrodoPlayer 1.09 support)

  1. #11
    I'm sorry, and you are....? frodobaggins's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Ruston, LA
    Posts
    8,846
    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02
    *POSSIBLE NOOB QUESTION ALERT*

    I downloaded this and its telling me to "Please install fly2000tv program first". I get that where?

    Full Function TV plugin for FrodoPlayer will be released soon
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

  2. #12
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,149
    Blog Entries
    51
    thx frodo!

  3. #13
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    637
    Quote Originally Posted by Spaghetti
    So you work in TV???
    TV host

  4. #14
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    664
    Question:

    Is how the video in the screen shot looks actually how it appears? Or is it more crisp and less distorted?

    Dan

  5. #15
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Leawood, Kansas
    Posts
    140
    This program is muting my WAV volume after exiting it...so I have to open up my sound properties and unmute wav....any fix or suggestions?
    Compaq v6719 Athlon X2 tk-57
    Xenarc 7" Dash Install, iGuidance w/ iGPS 500
    HD Radio, Powermate, ShuttleXpress, XMDirect, DC/Auto turn on, Pioneer TS-C720PRS, 2 12" MTX BTE's, JL 500/1 and RBC

    94.3% of all percentages are made up

  6. #16
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    637
    Quote Originally Posted by nickmig
    This program is muting my WAV volume after exiting it...so I have to open up my sound properties and unmute wav....any fix or suggestions?

    with frodoplayer1.09?



    what I coded is SendMessage(frodoWnd,WM_USER + 1024,0,0);

    what I want is to unmute!

    please check with frodo for the correct number instead of 1024, I will correct it ASAP.

  7. #17
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Leawood, Kansas
    Posts
    140
    That was actually with 1.08.... I'll try it with 1.09 tom. morning after I get some sleep tonight
    Compaq v6719 Athlon X2 tk-57
    Xenarc 7" Dash Install, iGuidance w/ iGPS 500
    HD Radio, Powermate, ShuttleXpress, XMDirect, DC/Auto turn on, Pioneer TS-C720PRS, 2 12" MTX BTE's, JL 500/1 and RBC

    94.3% of all percentages are made up

  8. #18
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Leawood, Kansas
    Posts
    140
    yeah I just tested it today, I added it as the first app in frodoplayer.ini, then went and opened it up and it works, it just mutes the wave output after you exit. Then all the mp3's won't play and I have to open up my sound control properties to unmute the wav output. Although it mutes the wav on exit, if I open it back up the tv still has volume.... Love the program, just wish it worked for me.
    Compaq v6719 Athlon X2 tk-57
    Xenarc 7" Dash Install, iGuidance w/ iGPS 500
    HD Radio, Powermate, ShuttleXpress, XMDirect, DC/Auto turn on, Pioneer TS-C720PRS, 2 12" MTX BTE's, JL 500/1 and RBC

    94.3% of all percentages are made up

  9. #19
    Constant Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Leawood, Kansas
    Posts
    140
    are you just unmuteing the master volume and not the wav? I don't understand why the wav volume is being muted anyway.
    Compaq v6719 Athlon X2 tk-57
    Xenarc 7" Dash Install, iGuidance w/ iGPS 500
    HD Radio, Powermate, ShuttleXpress, XMDirect, DC/Auto turn on, Pioneer TS-C720PRS, 2 12" MTX BTE's, JL 500/1 and RBC

    94.3% of all percentages are made up

  10. #20
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    637
    Quote Originally Posted by nickmig
    yeah I just tested it today, I added it as the first app in frodoplayer.ini, then went and opened it up and it works, it just mutes the wave output after you exit. Then all the mp3's won't play and I have to open up my sound control properties to unmute the wav output. Although it mutes the wav on exit, if I open it back up the tv still has volume.... Love the program, just wish it worked for me.
    checked
    it is not my fault!

    the reason could be:

    frodoplayer mute itself before it open a APP which it doesn't know

    in order to work with 1.09, I have coded my TVplugin to unmute frodoplayer before TVplugin quite by sending message to it.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 12:25 AM
  2. Replies: 14
    Last Post: 07-16-2004, 11:47 AM
  3. Frodoplayer - Audiobooks & OBD-2?
    By fbruno in forum FrodoPlayer
    Replies: 2
    Last Post: 05-04-2004, 08:51 PM
  4. Media Engine support Girder?
    By Stine161 in forum ME Archive
    Replies: 9
    Last Post: 06-12-2003, 01:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •