Page 12 of 28 FirstFirst ... 2345678910111213141516171819202122 ... LastLast
Results 111 to 120 of 280
Like Tree1Likes

Thread: Yay New Version

  1. #111

  2. #112
    FLAC SNOtwistR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Keswick,On Canada
    Posts
    1,682
    Me and R2D2 wish you luck! SNO

  3. #113
    FLAC SNOtwistR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Keswick,On Canada
    Posts
    1,682
    Just found a small problem, when I choose white skin I get error. Only way out is three finger salute. SNO
    Name:  whiteerror.jpg
Views: 134
Size:  15.2 KB

  4. #114
    Mod - Driveline forum
    Auto Apps:loading...
    ClockWorK's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    771
    this one is easy. is it only the white skin?

  5. #115
    FLAC SNOtwistR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Keswick,On Canada
    Posts
    1,682
    Yes only on white skin and red is not really red, looks more like the orange but that's for another time. SNO

  6. #116
    FLAC SNOtwistR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Keswick,On Canada
    Posts
    1,682
    The latest build dated 07152013 is working perfectly. I now can use all my media and control all my volume's and the auto mute is also working. This issue was only with XP and using a diamond external USB sound device (may also include other USB sound devices). Was such an enjoyable drive today with Driveline. Great work Clockwork once again SNO
    jmullan99 likes this.

  7. #117
    Newbie
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    14
    Hi All.
    Cant believe how well developed the Driveline is!
    I am making a move away from Centrafuse - certain things are just irritating me!!!!

    I hae not been bale to get my HD Radio running. I am using Mitch's cable with a DirectX box. I have definitely selected the correct com port, and set the Baud Rate to 9600, but, it just keeps on egiving me the msg ' HD Radio not ready'....
    Anything else I can try?

    Thanks,
    Jared

  8. #118
    Mod - Driveline forum
    Auto Apps:loading...
    ClockWorK's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    771
    jareds,

    Thanks for the positive feedback. For your HD Radio, please try setting the baud rate to 115200 in both Control Panel and in DriveLine. I think that will sort it out. Also, let me know what OS you are running. If you're running XP, I'll need to send you the latest test version as it has a fix for radios on XP.

  9. #119
    Newbie
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by ClockWorK View Post
    jareds,

    Thanks for the positive feedback. For your HD Radio, please try setting the baud rate to 115200 in both Control Panel and in DriveLine. I think that will sort it out. Also, let me know what OS you are running. If you're running XP, I'll need to send you the latest test version as it has a fix for radios on XP.
    So, I had my radio working for a day or two, BUT for some reason it stopped - obviously i was fiddling - and now Driveline cant see the comport where the radio is. I have rebooted and confirmed the comport under device management. Anyway to 'refresh' the comports that driveline sees?

    Furthermore, is their a possibility to be able to adjust the radio to even numbers?

    Thanks,
    Jared

  10. #120
    Mod - Driveline forum
    Auto Apps:loading...
    ClockWorK's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    771
    Hmmmmm.....

    Make sure you didn't accidentally set the XM Radio or DAB Radio settings to the port you are using for the HD Radio. Also make sure the GPS port and OBD port are not set to the port you are using for the HD Radio. If a port is assigned to a device, DriveLine will only list it as an available port for that one device.

    Make sure no other program is connecting to the port you are using for the HD Radio.

    What OS are you using?

    I think there is a mitchjs app for HD Radio. Are you able to connect to the HD Radio using the mitchjs app?

Similar Threads

  1. New version is out!!!
    By urosbe in forum Centrafuse
    Replies: 8
    Last Post: 07-19-2006, 10:38 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 05-25-2004, 01:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •