Results 1 to 9 of 9

Thread: Driveline WMP issue

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    106

    Driveline WMP issue

    Randomly when im in a playlist in Windows Media player it will though a error and if I dont quit the program Driveline with start to get red Xs over all of the buttons and gui interface. this happens until Windows closes it. Now this is a build the programer gave me so i could switch which monitor Driveline came up on. Is this a known issue? Is it fixed in the new build? Should I just be using another program within drivline like Winamp?

    thanks

  2. #2
    Mod - Driveline forum
    Auto Apps:loading...
    ClockWorK's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    752
    How old is that version? You should probably get current, and then we can see if some additional functionality needs to be added to get things running the way you want.

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Greece
    Posts
    198
    Quote Originally Posted by psi3000 View Post
    Should I just be using another program within drivline like Winamp?

    thanks
    Although the boss talked i ll tell what i have done. Basixcally i didnt like the way the media player played in driveline ( to tell the truth i have never in my life used windows players) . so i have changed from windows explorer the default programs. for music i set as default foobar and for movies i have vlc and media player classic....!
    Vw Sharan 2007 1.9tdi || Exide 100Ah
    Fuzzy 945gme + core duo T2400 + 2gb ddr 667 + pci nvidia 5500 256mb + kingston v300 60gb + hdd 2.5" 100gb 5400 + Sure Gps module
    Primary monitor 8" 800x600 || Secondary monitor 15.4" 1280x800
    Powered by M2 atx

  4. #4
    Maximum Bitrate rray's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SF Bay Area
    Posts
    743
    So you are saying that by changing the default player from media player to foobar, then the music plays from foobar while in Driveline?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

  5. #5
    Maximum Bitrate rray's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SF Bay Area
    Posts
    743
    Don't that mess up the visualation screen?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

  6. #6
    Mod - Driveline forum
    Auto Apps:loading...
    ClockWorK's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    752
    Quote Originally Posted by rray View Post
    So you are saying that by changing the default player from media player to foobar, then the music plays from foobar while in Driveline?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
    No, that wouldn't work. He must be using foobar as a separate app.

  7. #7
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Greece
    Posts
    198
    i had some problems during mp3 with visulation screen-effects while wmp was my defaulti. It seemed as using too many sources for a simple mp3. the visulation effect was freezing every 3 seconds. it was annoying so i did what i told. maybe nothing happend maybe it was my idea .. when i did what i told it stopped.

    But now clockwork saying that it is not possible i wonder what the hack have i done. i ll check it later . But for one i am sure . my default mp3 player in the windows in the car is foobar.
    Vw Sharan 2007 1.9tdi || Exide 100Ah
    Fuzzy 945gme + core duo T2400 + 2gb ddr 667 + pci nvidia 5500 256mb + kingston v300 60gb + hdd 2.5" 100gb 5400 + Sure Gps module
    Primary monitor 8" 800x600 || Secondary monitor 15.4" 1280x800
    Powered by M2 atx

  8. #8
    Mod - Driveline forum
    Auto Apps:loading...
    ClockWorK's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    752
    Maybe you installed some codecs, or maybe a change in DriveLine fixed the issue you were having. But DriveLine always uses WMP to play audio and video.

  9. #9
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Greece
    Posts
    198
    i just saw what you are saying..! sorry for miss-informing guys.
    Vw Sharan 2007 1.9tdi || Exide 100Ah
    Fuzzy 945gme + core duo T2400 + 2gb ddr 667 + pci nvidia 5500 256mb + kingston v300 60gb + hdd 2.5" 100gb 5400 + Sure Gps module
    Primary monitor 8" 800x600 || Secondary monitor 15.4" 1280x800
    Powered by M2 atx

Similar Threads

  1. Driveline & Win 8.1 preview
    By SNOtwistR in forum Driveline
    Replies: 3
    Last Post: 06-29-2013, 05:20 PM
  2. What is needed for Driveline?
    By SNOtwistR in forum Driveline
    Replies: 21
    Last Post: 10-23-2012, 10:57 PM
  3. Updating Driveline
    By SNOtwistR in forum Driveline
    Replies: 0
    Last Post: 08-30-2012, 05:42 PM
  4. Driveline in action
    By SNOtwistR in forum Driveline
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2012, 08:27 PM
  5. Driveline in Action
    By SNOtwistR in forum Driveline
    Replies: 0
    Last Post: 07-09-2012, 07:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •