Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 11 to 20 of 69

Thread: Bought a ELM 327 and it doesnt work!!!

  1. #11
    FLAC greatwhite's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Top o' the world Ma!
    Posts
    1,282
    Quote Originally Posted by michbound View Post
    The Dodge is most likely ISO9141 or VPW but the link you provided does say that it supports those protocols, I would try what NiSlo recommended and also try connectibg using hyperterminal just to eliminate additional variables initially

    Paul
    www.obdpros.com
    VPW IIRC...............
    For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.
    Leonardo Da Vinci

  2. #12
    Variable Bitrate AllThingsEnd's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Ft. Bliss, TX
    Posts
    233
    hey hijack, did you ever get this to work? ive been wanting to buy a OBDII interface for my truck.
    [::::::::::] 100% - Planning
    [::::::::::] 80% - Computer
    [::::::::::] 0% - Fabbing

    CarPC:

    SP13000 / 120GB SATA 2.5" / 512MB DDR
    8" Innovatek TS / Globalsat BU-353 / Engenius EUB-362 EXT
    Slot load DVDRW / PS3 Wireless Keyboard

  3. #13
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,603
    Not yet, right now my car PC is in pieces (upgrading the power supply) and since the OPUS 320 is so large, I have to customize the case to install it. Tomorrow I will be putting it back together and the first thing Im doing is trying the scanner again.

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3
    Hello Guys,
    I bought ELM 327 unit . I received the cd damaged. I can not install it without the driver. can any one tell me how to solve this issue. Please if any one has the driver cd to e mail me the drivers at b_al_dhany@hotmail.com.
    Thank you

  5. #15
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,603
    Quote Originally Posted by Bibo60 View Post
    Hello Guys,
    I bought ELM 327 unit . I received the cd damaged. I can not install it without the driver. can any one tell me how to solve this issue. Please if any one has the driver cd to e mail me the drivers at b_al_dhany@hotmail.com.
    Thank you
    which unit did you buy though? the same as mine? did it come from hong kong? if yes I can let you down load it from my FTP site.

  6. #16
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3

    Thank you

    Thank you very much , it is same like yours, Just instruct me how to download it. Thank you again,
    Bush

  7. #17
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3

    Thank you

    Hello HiJack
    I got the driver, installed it, now my computer says "your hardware installed and ready to use". When I hook the unit to the car and start the scan software the software does not see the interface. It says , interface is not responding. I set the com port properly. any Idea?

  8. #18
    Newbie
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    Have you turned the ignition on or you can just start the engine.
    I had the same problem initially.

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6
    bump* I too am looking for this driver.. can anyone help me out?

  10. #20
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,603
    Quote Originally Posted by Bibo60 View Post
    Hello HiJack
    I got the driver, installed it, now my computer says "your hardware installed and ready to use". When I hook the unit to the car and start the scan software the software does not see the interface. It says , interface is not responding. I set the com port properly. any Idea?
    After that Im am not sure..... I have removed my CarPC for a major redo (the first install was unorganized and flawed)..... I got to the same point you did, it installed but had issues connecting.... Some1 mentioned it may be com port and or the baud rate. I notice with the software, it only goes up to com port 5 so I would set the ELM to one of those..... I think the baud rate should 38400 or something.....

    bump* I too am looking for this driver.. can anyone help me out?
    I have it on my FTP. As soon as I get home, i'll post the link, username and password.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •