Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: OBD-II Type in Jaguar X-Type

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    7
    You have a good point I'm afraid...
    But I also tried with the free program from ScanTool.net and it's keeps telling me to turn the ignition on ...

    I'll try with the spaces first

    EDIT :
    Not working with the spaces ... still NO DATA

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by joshthepilot
    Well....

    You have the pins of PWM.

    You have a PWM scan tool.

    You said an LED flashes (which I think is based on data being sensed on the car side) Plus there is a 2nd light in there that is on all the time, right?

    And the software detects that the elm is there but can't get data.

    Do you live in the US? Autozones have a free diagnostics check if you bring the car there. They can hook it up and see if theirs works. If it does, they may even be able to see what type of connection is required. It seems so unlikely your scan tool is malfunctioning.
    I have 3 leds in there.
    - A Green for power (always on when ignition on)
    - A yellow and red for data on the OBD-II port and they keep blinking (when the ignition is on)

    And I live in belgium ... :/

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    7
    I didn't try other commands (only clicked all the buttons in the scantool program ...). I'll try the MA command tommorow, it's already 22h12 in the evening over here

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Confused about OBD II
    By tom2112 in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 30
    Last Post: 10-19-2007, 01:06 AM
  2. does this connector means i have obd II ? (Buick 95')
    By tomer in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 8
    Last Post: 09-03-2007, 07:03 AM
  3. Bug Reports
    By frodobaggins in forum FrodoPlayer
    Replies: 168
    Last Post: 10-16-2004, 12:25 AM
  4. Problem with connecting 2 Type II pcmcia cards to a Type III slot.
    By AVmobile in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-28-2004, 09:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •