Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Release: EZSync 1.91

  1. #1
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    UK
    Posts
    265

    Release: EZSync 1.91

    I've produced this release to address a few bugs and add a couple of things that people ask for. As always, feedback is very welcome.

    • A fourth synchronization type of Upload Only has been added. This sends files in a cumulative fashion from the client to the server only.
    • Multiple file filters per directory are now supported. See the page on Using File Filters (linked from the changes section) for a full description.
    • A progress bar has been added to the client side.
    • A directory mappings function has been added.


    For downloads, please see the link in my signature.

    Ric.

  2. #2
    FLAC strohj's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pearland
    Posts
    1,345
    awesome.. I'll check it out tonight...

    do I just update the server.. and the client will update itself? or do I have to update both?
    Pentium 4m 1.5GHz|MB896|Roadie Extreme|XM-Direct|Rikaline 6010|T-View 7"|Streetdeck|160gb Western Digital|1Gb DDR2-533 Ram

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    UK
    Posts
    265
    Quote Originally Posted by strohj
    awesome.. I'll check it out tonight...

    do I just update the server.. and the client will update itself? or do I have to update both?
    As long as you already have 1.9 installed, just install the upgrade on the server, and the client should upgrade itself.

    Ric.

  4. #4
    Maximum Bitrate contaygious's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    The Yay Area (SF)
    Posts
    481
    sweet thanks!
    Peep MY TYTE WHIP yo! It's got too many ill mods to list!

  5. #5
    Rub One Out Motoko's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Hertfordshire, England, Earth, Solar System
    Posts
    919
    everytime i try i always get "user unknown" "client disconect" when i try it out
    CarPC status: iPod, 3,456,217 songs so **** you

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    UK
    Posts
    265
    Quote Originally Posted by Motoko
    everytime i try i always get "user unknown" "client disconect" when i try it out
    There is only one reason why "Unknown User" is generated in the server side log. It happens when the user name or password sent from the client do not match those as configured on the server. In other words, you need to set them up exactly the same. Is that what you did?

    Ric.

  7. #7
    Rub One Out Motoko's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Hertfordshire, England, Earth, Solar System
    Posts
    919
    i never got the chance o type in the password, it alwayts goes straight to the client app
    CarPC status: iPod, 3,456,217 songs so **** you

  8. #8
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    UK
    Posts
    265
    Quote Originally Posted by Motoko
    i never got the chance o type in the password, it alwayts goes straight to the client app
    Versions prior to 1.9 have the user id and password in the .ini file. Part of the installation was to manually enter the user id and password in the ezsynccli.ini and ezsyncsrv.ini files on the client and server respectively.

    At version 1.9 I moved the user id and password out of the .ini file. If you upgraded, this was done automatically by the application.

    At version 1.91 I added code to ask for the password if it is not already set.

    Assuming you are using version 1.91, delete info1.dat and info2.dat from the client directory and the server directory. Run up the server - it should ask you for a user id and password. Enter them and press OK. Run up the client, it will do the same. Enter the same user id and password.

    That *should* get you going - let me know how you get on.

    Ric.

  9. #9
    Newbie Ripsurf's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Southampton, UK
    Posts
    34
    Im having a problem installing this software can anyone tell me what im doing wrong???
    The first pic shows the error when im opening the client up and the second pic show an error after i have tryed to sync

    Thanks
    Attached Images Attached Images   

  10. #10
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    UK
    Posts
    265
    Quote Originally Posted by Ripsurf
    Im having a problem installing this software can anyone tell me what im doing wrong???
    The first pic shows the error when im opening the client up and the second pic show an error after i have tryed to sync

    Thanks
    I have reproduced your fault. I presume you don't have Frodoplayer installed; when I temporarily moved my installation of Frodoplayer to another location I could make it do the same thing.

    It's caused by some code I put in to provide access to the Frodoplayer music database via ODBC. I have been a bit lazy in the way I've implemented it, so it'll need to be changed.

    Try this version - just replace the executable on your Car PC with this one:
    http://homepages.nildram.co.uk/~rich.../ezsynccli.exe

    Let me know if that works for you and I'll put a proper patch together to rid us of this issue altogether.

    Ric.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Alpha Release: XMPC-CAR for XM
    By gork in forum Software & Software Development
    Replies: 88
    Last Post: 01-11-2006, 12:19 PM
  2. Release: PyCar-1.3.0.2
    By jbors in forum PyCar
    Replies: 25
    Last Post: 10-24-2005, 01:07 AM
  3. [SKIN]FPs "Bright Life" (input needed to complete)
    By yunusyu in forum FrodoPlayer
    Replies: 76
    Last Post: 06-25-2005, 02:59 PM
  4. Release: EZSync 1.9
    By ric355 in forum EZSync
    Replies: 35
    Last Post: 05-04-2005, 10:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •