Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Possible SHOWSTOPPER... v1.93 (Mirror Server Problem)

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    New York
    Posts
    482

    Possible SHOWSTOPPER... v1.93 (Mirror Server Problem)

    I haven't been able to do any further testing, but decided to run and post this ASAP before anyone else potentially gets slapped by the same bug.

    For some reason, directories labeled as Mirror Server have been completely wiped out. Thru the first sync run, EzSync went thru and deleted every existant directory deleting just about all my music/videos. Good thing thats all I sync!

    Anyways, on a test folder, i put in 5 files. Synced it. Then end of sync, it deleted those files and tried to resync them all over again. Not sure, I'll try to look into this further.

    In the mean time, this is warning of a possible major issue until someone can verify elsewise on a different setup.
    Mark

    Website: http://www.greenpowerenthusiast.com/

    Car'Puter Project
    - Xenarc 700TSV
    - MSI RS482M-IL Mobo + AMD Turion MT-32 (25W)
    - 1x 256MB Corsair XMMS DDR400
    - M2-ATX
    - Belkin 802.11G W-Nic
    - Garmin 15H GPS
    - WinXP SP2 (NLited)

  2. #2
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    My God! It deleted all the files from your Source (home PC), or from your Destination (carputer)?!
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    New York
    Posts
    482
    Luckily it was the CarPC (so only time is lost really), source pc was left untouched. I'm hoping this is a fluke in my setup and not something more.
    Mark

    Website: http://www.greenpowerenthusiast.com/

    Car'Puter Project
    - Xenarc 700TSV
    - MSI RS482M-IL Mobo + AMD Turion MT-32 (25W)
    - 1x 256MB Corsair XMMS DDR400
    - M2-ATX
    - Belkin 802.11G W-Nic
    - Garmin 15H GPS
    - WinXP SP2 (NLited)

  4. #4
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,146
    Blog Entries
    51
    but look at the bright side.. At least you were able to actually download the thing!

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    UK
    Posts
    265
    Confirmed it's a bug - only on mirror server. I'll get a patch out.

  6. #6
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    UK
    Posts
    265
    Patch here:

    http://homepages.nildram.co.uk/~rich.../ezsynccli.exe

    Shut down client side and copy this file to the ezsync directory.

    Please give it a try.

    Ric.

    Edit: The 1.93 full and upgrade installers have now been updated with this patch, so anyone downloading after the date/time of this post will get the patch in the install.

  7. #7
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    New York
    Posts
    482
    Just tried the patch. Installed it on the client.

    It synced correctly the first "mirror server" and then disconnected from server, leaving the files this time on the client! Then it tried to resync again it saw that the first mirror server was upto date and disconnected. yet, i still have another two more mirror servers listed and an upload only which was not processed. It won't get to the next objects.

    Also, have you changed the way the minimze option works? Cause I couldnt get the window opened up on my client to see exactly what was going on.
    Mark

    Website: http://www.greenpowerenthusiast.com/

    Car'Puter Project
    - Xenarc 700TSV
    - MSI RS482M-IL Mobo + AMD Turion MT-32 (25W)
    - 1x 256MB Corsair XMMS DDR400
    - M2-ATX
    - Belkin 802.11G W-Nic
    - Garmin 15H GPS
    - WinXP SP2 (NLited)

  8. #8
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    New York
    Posts
    482
    but look at the bright side.. At least you were able to actually download the thing!
    used LeechGet 2005 download manager. LeechGet
    Mark

    Website: http://www.greenpowerenthusiast.com/

    Car'Puter Project
    - Xenarc 700TSV
    - MSI RS482M-IL Mobo + AMD Turion MT-32 (25W)
    - 1x 256MB Corsair XMMS DDR400
    - M2-ATX
    - Belkin 802.11G W-Nic
    - Garmin 15H GPS
    - WinXP SP2 (NLited)

  9. #9

  10. #10
    Raw Wave justintime's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    2,695
    If you have a patched version, could you please change the version itself? Defeats the purpose of HAVING a version number in the first place! How about 1.93a

    sigh...
    2002 Honda CR-V
    Carputer progress: 90% [▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ -]
    Spent so far: $1105.90


    Download the NEXUS Skin for Centrafuse
    ...or even Listen to my music

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. A little problem with my car... Maybe...
    By BoyNextDoor in forum Power Supplies
    Replies: 30
    Last Post: 11-13-2004, 08:58 PM
  3. MedicaCar Volume Problem -- Need Help
    By BrUTaL in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2004, 08:27 PM
  4. Media Car not responding... Lilliput problem?
    By carpcnoobie in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2004, 01:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •