Results 1 to 3 of 3

Thread: Multi-image problems

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Canada
    Posts
    55

    Multi-image problems

    Has anyone encountered an issue before when using multi-images such that for example, if you had a set of 5 images, only the first and last would display on the screen?

    What I've done is create a fan speed indicator with the incremental bars. There's five in total. I have the Fan speed + button change a variable, fanstate, with the vote opinion set to d+1.

    To my knowledge, everytime the button is clicked, this should increase the value of fanstate by +1.

    I then have a multi-image tied to fanstate such that 0=level1image, 1=level2image, and so on.
    The issue is when running the actual program, i click the button 4 times and then all of a sudden the last image is displayed (as it should be), but the multi-images set to fanstate values between 1 and 3 are skipped. Any thoughts?

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Canada
    Posts
    55
    Anyone? I really need some help with this guys!

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Canada
    Posts
    55
    Solved my own problem....again.

    For anyone who may be experiencing a similar issue here's what was going on:

    1) Had a button increase a variable by 1 (d+1)
    2) Variable initially set to 0
    3) Then had a 5 picture muti-image tied to the variable set as follows:
    Image 1 min 0, max 0
    Image 2 min 1, max 1
    Image 3 min 2, max 2 , ect.

    4) Logically pressing the button once should increase the variable to 1, after which Image 2 should be displayed.
    5) This wasn't working, so I increased the min and max range, which solved the issue
    6) New multi-imag settings:
    Image 1 min 0, max 0
    Image 2 min 0.1, max 1.9
    Image 3 min 1.99, max 2.9 , ect.

Similar Threads

  1. How to reverse image on Lilliput EBY701?
    By tmnt in forum LCD/Display
    Replies: 7
    Last Post: 05-24-2008, 12:11 AM
  2. Budget rear-view camera?
    By BAC5point2 in forum Input Devices
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:21 PM
  3. Replies: 33
    Last Post: 03-28-2008, 02:18 PM
  4. Boot problems with CF
    By crooper in forum WinNT Based
    Replies: 9
    Last Post: 06-23-2007, 04:57 PM
  5. Harddrive problems (booting)
    By Axxess in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 04:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •